Zorg

Emeritor helpt zorginstellingen met het verbeteren van hun inkoopfunctie via Inkoopprogramma’s en biedt ondersteuning bij outsourcing. Tijdens een Inkoopverbeterprogramma brengen we de inkoopfunctie op een hoger niveau. We helpen uw organisatie bij het formuleren van het inkoopbeleid, gericht op een structurele verbetering van uw inkoop.

Inkoop in de zorg verbeteren

Emeritor heeft veel klanten in de zorg met elk hun eigen ambities als het om hun inkoopproces gaat. Ondanks de verschillen is er ook een overeenkomst: alles in de zorg verandert. En er is behoefte aan ‘meer handen voor de zorg’ en minder ontslagen. Onze grootste projecten in de zorg zijn de inkoopverbeterprogramma’s, waarmee we de inkoopfunctie op hoger niveau brengen en tot maximaal inkoopresultaat komen. Bijvoorbeeld na een fusie of reorganisatie, maar ook als de inkoop gewoon beter kan. Met multidisciplinaire teams maken we nieuwe afspraken met leveranciers en verbeteren we de werkprocessen. Een inkoopprogramma is een korte, maar intensieve periode, gericht op blijvende verbetering van kosten en kwaliteit.

Subsidie

Welke doelstellingen heeft u voor 2018? Kosten besparen? Proces optimaliseren? Meer doen met minder middelen? Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw doelstellingen.
Op basis van een analyse wordt voor u een plan opgesteld om u te helpen doelstellingen (sneller) te halen.

En u profiteert nu nog van extra voordeel; het ministerie van VWS stelt tijdelijk subsidie beschikbaar voor zorgorganisaties die vanuit inkoopperspectief willen verbeteren.

Het subsidietraject van het ministerie van VWS heeft betrekking op het uitvoeren van een inkoopanalyse met het oog op een daarna uit te voeren verbetertraject. GGZ /Actiz en VGN instellingen kunnen hier aanspraak op maken.

Lees meer over de subsidie.