Andrea del Castilho in dienst als Inkoopadviseur

Andrea del Castilho in dienst als Inkoopadviseur

“Ik kan bij Emeritor mijn aanbestedingsrechtelijke en bedrijfsjuridische kennis en ervaring combineren met het Inkoopvak en mijn kennis en vaardigheden op die vlakken verder ontwikkelen.”  

Andrea del Castilho treedt per 15 juni 2016 in dienst als Inkoopadviseur bij Emeritor. Andrea is van huis uit Bedrijfsjurist en gespecialiseerd in Bedrijfs- en Aanbestedingsrecht. Zij gaat zich bij Emeritor richten op het adviseren van klanten op het gebied van Inkoop en Aanbestedingsrecht, maar zal ook Emeritor in voorkomende gevallen adviseren inzake bedrijfsjuridische kwesties.

Wat deed Andrea voordat zij bij Emeritor ging werken?

Andrea heeft na afronding van haar studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, ervaring opgedaan als advocaat-stagiaire op Curaçao. Na haar terugkeer in Nederland heeft zij gewerkt als Arbeidsjurist bij de overheid en in het bedrijfsleven. Omdat zij meer variatie in haar werkzaamheden wilde, heeft zij vervolgens gekozen voor een carrière als Bedrijfsjurist, waarbij zij voor verschillende grote bedrijven de bedrijfsjuridische sectie heeft opgezet en vormgegeven. De werkzaamheden op deze secties voerde zij ook zelf uit, uiteraard in samenwerking met collega’s en externen, waardoor zij een snelle ontwikkeling heeft doorgemaakt op zowel juridisch, als op organisatorisch vlak. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden heeft zij veel ervaring opgedaan met de juridische sturing en ondersteuning van onder meer verscheidene PPS- en DBFMO-projecten. Ze heeft zich post-doctoraal gespecialiseerd in zowel Bedrijfsrecht, als in Aanbestedingsrecht, maar heeft ook op verscheidene andere rechtsgebieden uitgebreide ervaring opgedaan. Laatstelijk heeft zij gewerkt voor CasAparts, het aannemingsbedrijf van haar familie in Suriname.

Meer over wat Andrea bij Emeritor gaat doen

Andrea gaat bij Emeritor meer leren over het Inkoopvak, hetgeen haar een welkome aanvulling lijkt op haar kennis van en ervaring met het Aanbestedingsrecht. Andrea: “Het Aanbestedingsrecht en Inkoop zijn ‘communicerende vaten’, die in de adviespraktijk niet los van elkaar kunnen worden gezien. Als Inkoopadviseur wil ik mijn kennis van Inkoop daarom goed ontwikkelen, zodat ik organisaties op beide gebieden gedegen kan adviseren. Mijn ervaring als bedrijfs- en aanbestedingsjurist kan mij daarbij goed van pas komen. Ik hoop dat ik kan helpen Emeritor nóg meer op de kaart te zetten. Daarnaast hoop ik Emeritor met mijn bedrijfsjuridische kennis te kunnen bijstaan in haar eigen business.”

Andrea kijkt ernaar uit om bij te dragen aan de dienstverlening van Emeritor: “Emeritor lijkt mij een prettige organisatie en ik kijk er dan ook naar uit om met mijn nieuwe collega’s samen te werken aan de doelstellingen van Emeritor, onder meer middels het adviseren van organisaties inzake zowel Inkoop, als Aanbestedingsrecht, evenals door het verstrekken van bedrijfsjuridische adviezen.”

×

Op deze pagina