Bekend als kennisorganisatie

Ashwin Autar

Inkoopadviseur

Op het moment dat ik door Emeritor benaderd werd voor de functie inkoopadviseur, wist ik het eigenlijk al: daar wil ik graag werken. Emeritor is in inkoopland een grote naam en staat bekend als kennisorganisatie. 

Mijn eerste ervaringen in het inkoopvak had ik opgedaan bij de gemeente Utrecht en Oasen en ik wilde graag een expert worden op het gebied van Europees Aanbesteden. Dat gaat bij Emeritor zeker lukken, daarvan was ik overtuigd.

Afwisseling en diversiteit

In de afgelopen twee jaar heb ik voor Emeritor bij verschillende klanten in de publieke sector Europese Aanbestedingen begeleid. Mijn interne klanten zijn de inhoudelijke deskundigen, ik ben de procesbegeleider met kennis van de aanbestedingswetgeving en de te volgen inkoopprocedures.

"Als je je ervaring en je cv een boost wilt geven, is Emeritor het bedrijf voor jou.

Het meest boeiend aan mijn werk vind ik de diversiteit: ik werk bij verschillende organisaties met verschillende interne klanten aan zeer verschillende aanbestedingstrajecten. Ik ben nu bijvoorbeeld gedetacheerd bij het RIVM en bezig met aanbestedingstrajecten voor laboratorium apparatuur: qua inhoud super interessant en qua aanbesteding super uitdagend.

Kennisnetwerk

In mijn werk kan ik altijd terugvallen op de kennis en ervaring van mijn Emeritor collega’s.

Er is geen vraag of dilemma te bedenken of er is wel een collega die me daarbij kan helpen. Omdat ik bijna altijd als enige van Emeritor bij een klant werk, is dat voor mij van grote waarde. Mijn verbinding met Emeritor en mijn collega’s is daarom ook sterk. Ik heb in twee jaar tijd enorm veel geleerd. En ik weet dat ik me bij Emeritor nog veel verder kan ontwikkelen, zowel in de publieke als private sector. Als je leergierig bent en je ervaring en je cv een boost wilt geven, is Emeritor echt een bedrijf voor jou.

"Mijn verbinding met Emeritor en mijn collega’s is daarom ook sterk."

Over Ashwin Autar

Functie Inkoopadviseur Europees Aanbesteden
In dienst sinds Maart 2015

Opleiding/achtergrond
Universiteit Groningen – Business Studies, Human Resource Management
NEVI 1 Professional
NEVI 2 Expert – module 1

Inkoopervaring voor Emeritor
Inkoper Oasen 2012 - 2015
Inkoper gemeente Utrecht 2009 - 2012