Vakidioot aan het woord: Judie Agterof

Judie Agterof (33) werkt al meer dan 8 jaar bij Emeritor. Ze ontwikkelde zich van financieel data-analist tot senior consultant. In die rol ondersteunt ze publieke organisaties, onder meer met het verbeteren van de inkoopvolwassenheid en Europese aanbestedingen. We zijn trots dat we deze expert zo lang aan ons hebben kunnen binden! In deze aflevering van ‘Vakidioot aan het woord’ deelt Judie haar ervaringen.

Hoe ben je bij Emeritor terechtgekomen?

“Nadat ik de hbo-opleiding Small Business and Retail Management had afgerond, wilde ik nog verder leren en heb ik Bedrijfskunde gedaan. Na het behalen van mijn master ging ik werken bij een detacheringsbureau in de hoek van de zorgverzekeringen. Van daaruit ben ik verder gaan kijken en ik zag een advertentie voor een financieel data-analist bij Emeritor. Ik dacht: nou dat lijkt me wel wat…”

Op welke manier heb jij je binnen Emeritor persoonlijk kunnen ontwikkelen?

“Wanneer de inkoopadviseurs met de financiële analyse aan de slag gingen, kon ik in de rol van financieel data-analist al meekrijgen hoe het inkoopvak in elkaar steekt. Dat sprak me aan en later heb ik de overstap gemaakt naar inkoopadviseur. Ik ben aan de slag gegaan met Europese aanbestedingen. Meer ervaren collega’s zoals Edwin Bijlsma keken uiteraard met me mee, maar ik mocht snel het diepe in.”

Wat maakt jouw baan aantrekkelijk?

“Bij de projecten krijg je overal wat mee van de inhoud, en die kan heel verschillend zijn. Neem mijn werk bij gemeentes: de ene keer heb je het over het onderhoud van de sportvelden, de bomen of de riolering, dan gaat het weer over de opvang van zwerfdieren; er komt van alles voorbij.”

 

Ook niet onbelangrijk: zijn de collega’s bij Emeritor een beetje aardig?

“Het zijn collega’s die je makkelijk kunt bellen en appen; ze staan altijd open voor vragen en helpen je verder. Bovendien weten ze waarover ze het hebben. Dat heeft me wel gebracht tot de kennis die ik nu heb.”
De vraag der vragen: hoe is het Emeritor gelukt om jou al die tijd vast te houden?
“Binnen Emeritor kan er heel veel op het gebied van groei. Dat maakt dat ik het zo naar mijn zin heb.”

Vind de oplossing voor uw bedrijf in één van onze whitepapers

Judie Agterof

Judie Agterof

Senior Inkoopadviseur