Daniëlle Koelemij benoemd als Managing Consultant Emeritor

Daniëlle Koelemij benoemd als Managing Consultant Emeritor

Danielle Koelemij“Ik vind het mooi om mee te helpen aan het verder uitbouwen van Emeritor als organisatie waar men trots op is om voor te kunnen werken.”

Onlangs benoemde Emeritor Daniëlle Koelemij tot Managing Consultant. Via onder andere TNT en PostNL, heeft ze ruime ervaring opgedaan op het gebied van Purchase to Pay dienstverlening. In de business line Kennis & Capaciteit gaat zij onder andere leiding geven aan een team Inkoopadviseurs.

Emeritor is een mooie familie

Daniëlle werkt al ruim 4 jaar bij Emeritor als Senior Inkoopadviseur. Via Cees Ubink, Managing Partner, kwam Daniëlle in contact met Emeritor. Er was direct een click en een fijn en warm gevoel bij de samenwerking. En dat gevoel is er nog altijd. In de afgelopen jaren heeft ze succesvolle projecten gedaan bij organisaties als DAS, Stichting Natuurmonumenten en Transavia.

‘Emeritor is een mooie familie. Ik ben erg blij met de kans die Emeritor mij heeft gegeven om onderdeel uit te maken van het MT van Emeritor en een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei van Emeritor’, aldus Daniëlle.

Inkoopverbeterprogramma´s

In de rol als Managing Consultant is Danielle Koelemij verantwoordelijk voor het leiding geven aan een groep Inkoopadviseurs en het begeleiden van inkoop verbeterprogramma’s in de rol van Programma Manager. Haar specialistische kennis ligt op de gebieden MarCom en P2P. Kennis die ze graag deelt met haar collega’s.

Daarnaast ligt de focus van Danielle op het verder door ontwikkelen van de businessline Kennis en Capaciteit.

Nieuw hoofdstuk

Voor Daniëlle betekent de nieuwe functie een nieuw hoofdstuk bij Emeritor. “Ik vind het een mooie uitdaging om onze talenten te begeleiden en coachen. Ik heb er dan ook enorm veel zin in!”