Onze diensten

Emeritor is gespecialiseerd in het optimaliseren van de inkoopfunctie, inkooporganisatie en inkoopprocessen en biedt hiertoe verschillende diensten. Wij analyseren uw huidige situatie en vinden de ruimte voor verbeteringen.

Inkoopanalyse

Zoekt u naar een beproefde aanpak om uw inkoop te verbeteren? Een inkoopanalyse is hét startpunt van uw inkoopverbeterproject.

Lees meer ..

Detachering

Heeft u behoefte aan tijdelijke versterking op uw inkoopafdeling? Of heeft u inkoopexpertise nodig? Emeritor heeft de juiste mensen om uw Inkoop te verzorgen.


Lees meer ...

Outsourcing

Heeft u wel eens nagedacht over het uitbesteden van inkoopactiviteiten? Emeritor is gespecialiseerd in het uitvoeren en verbeteren van de inkoopfunctie.

Lees meer ...

Inkoop-
optimalisatie-
programma

Het doel van een Inkoopoptimalisatie- programma is uw Inkoop structureel te verbeteren.

Lees meer ...

Coaching & Opleiding

Hebben uw inkoopmedewerkers behoefte aan opleiding of coaching? Emeritor heeft opleidingsadviseurs in dienst die helpen bij het vergroten van kennis en meerwaarde voor uw organisatie.

Lees meer ...

Europees Aanbesteden

Het begeleiden en uitvoeren van (Europees) aanbesteden is geen sinecure. Het Emeritor Aanbestedingscentrum (EAC) is gespecialiseerd in de juiste aanpak.

Lees meer ...

Purchase to Pay

Met een P2P systeem kun je het hele proces van inkoop tot betaling automatiseren. Het proces wordt hiermee effectiever en efficiënter.

Lees meer ...