Coaching & opleiding

Coaching & Opleiding

Hebben uw inkoopmedewerkers behoefte aan opleiding of coaching? Emeritor heeft opleidingsadviseurs in dienst die uw medewerkers helpen bij het vergroten van hun kennis en daarmee hun meerwaarde voor uw organisatie. Met praktijkvoorbeelden en samengestelde leermodules maken wij een inkooptraining op maat.

Coaching voor inkopers

Coaching is een manier om het resultaat van uw inkoopafdeling te verbeteren. Begeleiding 'on the job' door een ervaren inkoopadviseur wordt beschouwd als het beste instrument om inkoopmedewerkers te ondersteunen in het ontwikkelen van inhoudelijke en sociale vaardigheden. Bij coaching koppelen we een expert met inhoudelijke kennis van inkoop en supply chain management, met de juiste sociale vaardigheden en de benodigde competenties, aan uw medewerker. Wij maken een coachingstraject op maat, waarbij we ons aan uw vragen en wensen aanpassen. Emeritor gelooft dat een persoonlijke benadering leidt tot het beste resultaat.

Focus op het nieuwe inkopen

Een inkoper neem deelt aan samenwerkingsverbanden, cross-functionele teams en richt zich op leveranciersontwikkeling en -management. Inkoop richt zich meer en meer op zijn omgeving en dat vraagt om een coördinerende rol. Deze rol vereist inhoudelijke kennis in combinatie met soft skills, zoals onderhandelen en samenwerken.

Training en workshops

Emeritor geeft verschillende trainingen en workshops voor inkopers (in-house), vaak als onderdeel van een project of grotere opdracht. We verzorgen standaardtrainingen, waarin we ingaan op basisvaardigheden, zoals inkoopstrategiebepaling, onderhandelen en contracteren. Maar we gaan ook verder de diepte in met praktijkvoorbeelden en theorie die specifiek is afgestemd op uw situatie en de rollen van uw medewerkers.