[responsivevoice_button voice="Dutch Female" buttontext="Deze tekst beluisteren"]

Financiële Analyse

De Financiële Inkoopanalyse is een goed startpunt voor ieder inkooptraject, maar het is vooral ook een ijkpunt voor het inkoopmanagement. De financiële analyse geeft inzicht in het beïnvloedbare inkoopvolume. Voor veel organisaties is deze informatie lastig te achterhalen. De data is meestal wel aanwezig, maar hoe vertaal je dat naar (relevante) inkoopinformatie?

Emeritor helpt u graag! Wij bieden de Financiële Inkoopanalyse in verschillende vormen. Wij kunnen de analyse (of scan) voor u doen aan de hand van aangeleverde gegevens. U kunt ook kiezen voor onze online tool, de FIA Online. Daarnaast bieden we een beknopte versie van de FIA Online, de FIA lite*.
Informatie en inzichten die u met een financiële analyse verkrijgt:

  • Het totale inkoopvolume
  • Het aantal leveranciers waar u inkoopt
  • Overzicht van de belangrijkste leveranciers
  • De inkooppakketten met de hoogste uitgaven

Neem voor meer informatie contact met ons op!

* De FIA Lite geeft beperktere informatie t.o.v. de FIA Online

 


 

Wat kenmerkt Emeritor?

“Werken bij Emeritor is voor mij in vier woorden: tijdloos, afwisselend, uitdagend, vernieuwend. Er heerst hier echt een familiegevoel.”
Adrie Roor, Financieel Manager

 

Karin-Brommer

Uw contactpersoon

Karin Brommer


 


 

Quotes van klanten...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Rutger Burger, BAM

"‘Emeritor is onderscheidend in het concretiseren en implementeren van een multidisciplinaire aanpak waaronder het werken in geïntegreerde inkoopteams."

Ted Appelman, NIBC

“Emeritor analyseert en adviseert niet alleen, maar werkt ook schouder aan schouder met de interne organisatie om de adviezen te implementeren. Met de besparingen die ze realiseren, verdienen ze zichzelf terug, terwijl ze tegelijkertijd ook structurele verbeteringen doorvoeren.”