Kwalitatieve analyse

Kwalitatieve Analyse

Met een Kwalitatieve Inkoopanalyse geven we u inzicht in uw inkoopvolwassenheid aan de hand van het Emeritor Inkoophuis©;

  • Emeritor beoordeelt uw huidige inkoopdocumenten: inkoopbeleid, inkoopdoelstellingen, inkoopjaarplan, contractadministratie, leveranciers- en contractmanagement, voorbeelden van templates etc. voor zover aanwezig in relatie tot de doelstellingen en strategie van de organisatie.
  • door middel van interviews met inkoopmedewerkers en de belangrijkste stakeholders voor inkoop (managers lijn-/stafafdelingen / directie) creëren wij een beeld van de huidige situatie en het verbeter- en besparingspotentieel
  • de kwaliteit van een aantal inkoopcontracten (raamovereenkomsten, eenmalige contracten) wordt door ons geëvalueerd
  • inkoopprocessen en -systemen worden beoordeeld
  • de inkoopvolwassenheid wordt bepaald aan de hand van het Emeritor Inkoophuis© en Emeritor Inkoopvolwassenheidsmodel©
Emeritor Inkoophuis
kwal-analyse-FIna-analyse-vs-8-stapppen

Quotes van klanten...

Rutger Burger, BAM

"‘Emeritor is onderscheidend in het concretiseren en implementeren van een multidisciplinaire aanpak waaronder het werken in geïntegreerde inkoopteams."

Ted Appelman, NIBC

“Emeritor analyseert en adviseert niet alleen, maar werkt ook schouder aan schouder met de interne organisatie om de adviezen te implementeren. Met de besparingen die ze realiseren, verdienen ze zichzelf terug, terwijl ze tegelijkertijd ook structurele verbeteringen doorvoeren.”

Heeft u grip op uw inkoopkosten?

4 vragen over procurement beantwoord


 

Karin-Brommer

Uw contactpersoon

Karin Brommer