Interim Consultancy

Interim Management

Heeft u behoefte aan tijdelijke versterking op uw inkoopafdeling of wilt u dat er met onze interim inkoopmanager een structurele verandering komt? Misschien heeft u geen inkoopafdeling, maar wel inkoopexpertise nodig? Emeritor heeft de juiste mensen om uw inkoop te verzorgen. Met Interim Management helpen we u kortere of langere tijd met inkoopkennis en capaciteit. Ook bieden wij opleiding, training en coaching voor al uw inkoopvraagstukken/-projecten. Wij hebben opdrachtgevers in alle sectoren van de economie: zowel de zakelijke dienstverlening, productiebedrijven als overheids- en semi overheidsinstellingen en de zorgsector.

Flexibel inzetbare inkoopspecialisten

Onze inkoopadviseurs worden tijdelijk ingezet op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Maar ook voor het maken van inkoopanalyses, interim management, coaching, het geven van opleidingen en het verstrekken van advies staan onze medewerkers klaar.

Gecombineerde expertise

Bij Emeritor hebben we veel expertises in huis. Onze inkoopadviseurs kunnen altijd specifieke kennis van collega’s gecombineerd met hun eigen expertise inzetten voor u. Zo profiteert bij de invulling van uw tijdelijke inkoopfuncties optimaal van ons netwerk en onze kennis. We weten wat er speelt in het inkoopvakgebied en welke ontwikkelingen voor uw organisatie van belang zijn.

Procurement Interim Management

Emeritor biedt u ervaren inkoopexperts die begrijpen hoe een inkooporganisatie bestuurd wordt en die zowel aan de businesskant als aan de inkoopkant hebben gewerkt: onze ‘CPO’ s on demand’. Hun aanpak en de invulling van hun rol hangen uiteraard af van uw organisatie, de ontwikkelfase van de inkoopfunctie en het reeds benutte externe potentieel.

 


 

Wat kenmerkt Emeritor?

“Emeritor straalt rust uit met een professionele focus op inkoop, waar we simpelweg goed in zijn omdat we dat altijd samen doen!”
Hans Hofkes, Senior Inkoopadviseur