Kennis & Capaciteit

Heeft u behoefte aan tijdelijke versterking op uw inkoopafdeling of wilt u dat er met onze interim inkoopmanager een structurele verandering komt? Misschien heeft u geen inkoopafdeling, maar wel inkoopexpertise nodig? Emeritor heeft de juiste mensen om uw inkoop te verzorgen. Met Kennis & Capaciteit helpen we u kortere of langere tijd met de (inkoop)kennis en capaciteit van onze inkoopadviseurs. Daarnaast bieden we opleiding, training en coaching voor alle inkoopvraagstukken.

Flexibel inzetbare inkoopspecialisten

Onze inkoopadviseurs worden tijdelijk ingezet om kwalitatief of kwantitatief capaciteitsgebrek op te vangen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Maar ook voor het maken van inkoopanalyses, interim management, coaching, het geven van opleidingen en het verstrekken van advies staan onze medewerkers klaar.

Gecombineerde expertise

Bij Emeritor hebben we (met zo’n 100 medewerkers) veel verschillende expertises in huis. Onze medewerkers kunnen altijd rekenen op de hulp en kennis van collega’s die ervaring hebben met het inkopen van een specifieke dienst of een specifiek product.

Interim leidinggevenden

Emeritor biedt u ervaren inkoopdirectieleden die begrijpen hoe een bedrijf bestuurd wordt en die zowel aan de businesskant als aan de inkoopkant hebben gewerkt, onze ‘CPO’ s on demand’. Hun aanpak en de invulling van hun rol hangt uiteraard af van uw organisatie, de ontwikkelfase van de inkoopfunctie en het reeds benutte externe potentieel.

Wat kenmerkt Emeritor?

“Emeritor straalt rust uit met een professionele focus op inkoop, waar we simpelweg goed in zijn omdat we dat altijd samen doen!”
Hans Hofkes, Inkoopadviseur