Doorgaan

Een van mijn drijfveren is dat ik iets wil leren van wat ik doe. Zowel privé als op het werk. Op mijn werk wil ik uitgedaagd worden en iets opsteken. Gelukkig heb ik aan het eind van de dag altijd het gevoel dat ik weer wat dingen heb opgepikt. Het leuke van inkoopwerk is…

Een van mijn drijfveren is dat ik iets wil leren van wat ik doe. Zowel privé als op het werk. Op mijn werk wil ik uitgedaagd worden en iets opsteken. Gelukkig heb ik aan het eind van de dag altijd het gevoel dat ik weer wat dingen heb opgepikt. Het leuke van inkoopwerk is de grote verscheidenheid van onderwerpen die je inkoopt en waar je kennis over opdoet. Daarnaast is daar nog de interactie met de organisatie wat ervoor zorgt dat ook op het gebied van de zogenaamde soft-skills de nodige leermomenten zijn.
Helaas of gelukkig voor de klanten waar ik mag werken, heb ik de eigenschap dat ik mijn drijfveren ook op hen projecteer (ik denk dat de meeste klanten “helaas” in deze zin doorstrepen, maar ik sluit niets uit). Hierdoor verwacht ik dat mijn klanten ook proberen wat van mij op te steken. Dat sluit goed aan op een andere drijfveer van mij: mijn kennis overdragen. Of ze mij nu aardig vinden of niet, uiteindelijk willen klanten het natuurlijk zelf kunnen oplossen. En laat dat nou precies de bedoeling zijn. Nadat de klant geholpen is en weer verder kan, gaan wij ook weer verder. Op naar de volgende uitdaging.