Emely Rimmelzwaan in dienst bij Emeritor

Emely Rimmelzwaan in dienst als medewerker Personeelsadministratie

Emely Rimmelzwaan“Medewerker Personeelsadministratie is een nieuwe functie, waarbij ik mijn ervaring kan inzetten om er een uitdagende baan van te maken"

Emely Rimmelzwaan is onlangs in dienst getreden als medewerker Personeelsadministratie bij Emeritor. Emely gaat bij Emeritor Jeanine ondersteunen bij haar HRM-werkzaamheden.

Wat deed Emely voordat zij bij Emeritor ging werken?

Emely werkte hiervoor bij Korton Group als directiesecretaresse. Zij ondersteunde hierbij twee directieleden, de HR-adviseur en de coördinator administratie. Binnen deze organisatie was zij onder andere verantwoordelijk voor alle administratieve zaken omtrent in- en uitdiensttreding, het organiseren van personeelsevenementen, facilitaire zaken en de financiële- en salarisadministratie. Verder heeft Emely gewerkt bij Hogeschool Leiden, het Ministerie van Buitenlandse Zaken en KLM Arbo Services.

Meer over wat Emely bij Emeritor gaat doen

Medewerker Personeelsadministratie is een nieuwe functie bij Emeritor. Emely verwacht om samen met Jeanine alle HR-processen beter te laten stroomlijnen.

Emely heeft veel zin om aan de slag te gaan bij Emeritor. "Eindelijk een baan waarbij ik mij volledig kan richten op het HR-gedeelte binnen een organisatie." Samen met Jeanine gaat Emely met veel enthousiasme de HR-processen verbeteren.

×

Op deze pagina