Eva Wouters-Collins in dienst als Senior inkoopadviseur
Eva-Wouters

Eva Wouters-Collins in dienst als Senior Inkoopadviseur

Eva Wouters-Collins treedt per 1 maart in dienst als Senior Consultant bij Emeritor. Eva is gespecialiseerd in sourcing, contracting en procesverbeteringen. Zij gaat zich bij Emeritor richten op Inkoopoptimalisatie Programma’s binnen de zakelijke dienstverlening.

Wat deed Eva voordat zij bij Emeritor ging werken?

Als Sourcing Manager binnen ING leidde Eva projecten binnen een grote diversiteit aan vakgebieden en vaak internationaal. “De laatste vijf jaar heb ik me voornamelijk gericht op de inkoop en contractmanagement van IT (out-) sourcing. Ik was tevens Stakeholder Manager Financial Markets voor Amsterdam en Londen.”
Eva begon in 2005 na het behalen van haar Bachelor-diploma in Facility Management bij ING Facility Management en werd twee jaar later Buyer binnen dit domein. “Een mooie plek om het internationale vak van inkoop te leren.” Tijdens deze eerste werkjaren rondde ze ook de opleiding Master of Science European Facility Management af.

Meer over wat Eva bij Emeritor gaat doen

Haar ervaring als Stakeholder Manager alsmede haar inhoudelijke kennis van de diverse inkoopdomeinen denkt Eva goed te kunnen inzetten voor de inkoopverbeterprogramma’s bij Emeritor.
“Ik word enthousiast van het ontwikkelen van een inkoopstrategie die direct bijdraagt aan de financiële en maatschappelijke doelstellingen van een onderneming. Binnen Emeritor heb ik de mogelijkheid om dit voor meerdere bedrijven te doen.”

Eva is duidelijk enthousiast om aan de slag te gaan. “Ik zie dit als een mooie nieuwe stap, waarin ik mijn ambities kan waarmaken. Bij Emeritor voelt het goed, en ik kijk uit naar alle uitdagingen die op mijn pad komen!”


Eva-Wouters
“Een nieuwe uitdaging! Werken bij inkoopspecialist Emeritor, waar inkoop centraal staat… Ik voelde me er direct thuis!”
Eva Wouters-Collins, Senior Inkoopadviseur