Florian Helsloot in dienst als Financieel Data Analist

Florian Helsloot in dienst als Financieel Data Analist

“Emeritor bood mij een startersfunctie die bijbaan en opleiding combineert.”  

Florian Helsloot treedt per 13-06-2016 in dienst als Financieel Data Analist bij Emeritor. Florian is gespecialiseerd in bedrijfseconomie. Hij gaat zich bij Emeritor richten op de financiële analyse van bedrijfseconomische cijfers.

Wat deed Florian voordat hij bij Emeritor ging werken?

Florian heeft hiervoor gestudeerd in Amsterdam. Hier behaalde hij nominaal zijn Bachelor in Economie en Bedrijfskunde en een Master in Business Economics. Hiernaast heeft hij bij BudgetEnergie gewerkt op team Finance. Hier was hij verantwoordelijk voor de afhandeling van achterstanden en uitval. Dit was een veelzijdige klus waar zowel contractmanagement als facturatiezaken bij kwamen kijken.

Meer over wat je bij Emeritor gaat doen

Het sterkte cijfermatig inzicht gaat goed van pas komen bij Emeritor. Als financieel data analist is het belangrijk om verbanden te zien en maken in grote hoeveelheden data. ‘’Het is belangrijk om een duidelijk beeld te vormen van de inkooptak voor zowel de klant als Emeritor zelf. Op basis van de financiële analyse kan immers worden bepaald waar de verbeteringen te behalen zijn.’’

Florian heeft veel zin om aan de slag te gaan bij Emeritor: “Dit wordt mijn eerste full time functie. Bij Emeritor komen al mijn recente ervaringen samen. Ik heb het gevoel dat ik hier veel kan bijleren en bijdragen.”