Frans Lunenborg in dienst als Senior Inkoopadviseur

Frans Lunenborg in dienst als Senior Inkoopadviseur

“Emeritor is een organisatie die zichzelf blijft. Inhoud leveren zonder arrogant te worden.”  

Frans Lunenborg treedt per 1 juli in dienst als Senior Inkoopadviseur bij Emeritor. Frans is gespecialiseerd in ketenoptimalisatie en business gericht inkopen. 

Wat deed Frans voordat hij bij Emeritor ging werken?

Frans werkte de afgelopen 12 jaar als supply chain manager voor Royal IHC. In deze periode realiseerde Frans samen met zijn team diverse ketenoptimalisaties binnen de scheepsnieuwbouw, inrichting van centrale facilitaire en ICT inkoop naast de projectinkoop voor tientallen nieuwbouwschepen. In de jaren voor Royal IHC werkte Frans voor Nedstaal als researcher en medewerker kwalititeitsborging, voor Thyssen Krupp als hoofd inkoop en voor een adviesbureau als project en interim manager binnen diverse takken van industrie. 

De overstap van Frans naar Emeritor geeft Frans de kans om zijn opgedane kennis en ervaring verder te delen met collega’s, klanten en hopelijk ook het onderwijs. Maar nog belangrijker is het om ook weer van hen te leren en samen stappen op het gebied van inkoopontwikkeling te maken. Er is nog veel te doen op dat vlak!

×

Op deze pagina