mr. Hoking Cheung benoemd als Managing Consultant Emeritor

mr. Hoking Cheung benoemd als Managing Consultant Emeritor

Hoking Cheung Managing Consultant“Ik word iedere dag uitgedaagd, blijf mezelf ontwikkelen én vind het leuk om kennis te delen met klanten en collega’s."

Hoking Cheung is onlangs benoemd tot Managing Consultant bij Emeritor. Hoking is gespecialiseerd in Europese en nationale aanbestedingen, strategische inkoopadvisering en aanbestedingsrecht. In zijn nieuwe functie geeft Hoking leiding aan verschillende Inkoopadviseurs en aanbestedingsjuristen en maakt hij onderdeel uit van het Management Team van Emeritor.

Emeritor is een leuk bedrijf

Hoking werkte hiervoor al sinds 2008 bij Emeritor als Senior Consultant / Aanbestedingsjurist. Hij richtte zich daarbij vooral op juridische advisering over het aanbestedingsrecht en strategisch inkoopadvies. In deze rol gaf Hoking als projectmanager al leiding aan aanbestedingsteams en boog hij zich over het vormgeven van het inkoopbeleid en de bijbehorende jaarplannen en processen van klanten.
Hoking geeft aan dat hij binnen Emeritor nog lange tijd vooruit kan. ‘Emeritor is een leuk bedrijf met een platte organisatie. Het werkplezier is hoog en als je flexibel bent en je je inzet, kun je heel veel leren en groeien.'

Aanbesteden

In de rol als Managing Consultant is Hoking Cheung verantwoordelijk voor het leiding geven aan de Praktijkgroep Europees Aanbesteden (inkoopadviseurs en juristen), het uitvoeren van complexe strategische klantopdrachten, aansturen van het Emeritor Aanbestedingscentrum (uitvoering inkooptrajecten, Europese aanbestedingen) en de kwaliteitsborging van de dienstverlening publieke sector. Daarnaast ligt de focus van Hoking op het verder door ontwikkelen van de businessline Kennis en Capaciteit.

Toekomst

Hoking ziet nog vele mogelijkheden voor de toekomst bij Emeritor. “Mijn doel is om de positie van Emeritor als marktleider in de publieke sector te verstevigen. En daarnaast om samen met mijn collega’s onze klanten en onszelf naar een hoger plan te tillen.”