In de ban van Sinterklaas

Mijn kinderen zijn deze dagen druk bezig om te bedenken wat ze allemaal willen hebben van Sinterklaas. In de, door de post bezorgde, speelgoedgidsen zijn ze druk bezig met een grondige marktverkenning. Wat wil ik graag van Sinterklaas krijgen.

Mijn kinderen zijn deze dagen druk bezig om te bedenken wat ze allemaal willen hebben van Sinterklaas. In de, door de post bezorgde, speelgoedgidsen zijn ze druk bezig met een grondige marktverkenning. Wat wil ik graag van Sinterklaas krijgen. Mijn oudste zoon die een beetje weet wat mijn werk inhoudt zei tegen mij: “Mama, maak jij ook een verlanglijstje? Jij doet dat op je werk toch ook altijd, nadenken over wat je wilt kopen. Jij bent vast heel goed in het maken van een lijstje voor Sinterklaas”. Tegen dit verzoek kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Dus de woensdagmiddag heb ik gezellig met hen doorgebracht met het helpen knippen en plakken van hun verlanglijstje en het schrijven van mijn eigen lijstje.

Toen we allemaal klaar waren hebben we met zijn drieën de verlanglijstjes bekeken en bewonderd. Natuurlijk wilde ze ook mijn verlanglijstje zien. De reactie van mijn oudste zoon was behoorlijk kritisch. Met verbazing stelde hij: “Mama weet je zeker dat ze op jouw werk vinden dat je je werkjes goed doet? Ik vind jouw verlanglijstje lang niet zo mooi als dat van mij”. Ondanks de scherpe kritiek toch een super middag gehad.

×

Op deze pagina