Jacqueline Duijm in dienst als Inkoopadviseur

Jacqueline Duijm in dienst als Inkoopadviseur

“Ik heb voor Emeritor gekozen omdat het een organisatie is waar men met de voeten in de spreekwoordelijke modder staat; geen dikke rapporten maar zorgen voor concrete oplossingen en zichtbare resultaten bij opdrachtgevers.”  

Jacqueline Duijm treedt per 1 mei 2016 in dienst als Inkoopadviseur bij Emeritor. Jacqueline heeft ruime ervaring als inkoper van dienstverlening. Deze ervaring gaat zij bij Emeritor inzetten voor opdrachtgevers in zowel de private als publieke sector. 

Wat deed Jacqueline voordat zij bij Emeritor ging werken?

De afgelopen jaren heeft Jacqueline professionele inkoop bij Stichting Cito Instituut voor Toetsontwikkeling geïntroduceerd en geïmplementeerd. Als tactisch inkoper was zij verantwoordelijk voor alle inkooptrajecten voor Cito waarbij de nadruk lag op de categorieën Personeel, ICT en Facilitaire Dienstverlening. Daarnaast heeft zij zich bij Cito beziggehouden met de herstructurering van de inkooporganisatie en beleids- en strategievorming op inkoopgebied. Daarvoor heeft zij ruim 6 jaar als senior facility manager en consultant gewerkt voor Procore huisvestings- en facility management b.v. Daar is haar interesse voor het inkoopvak ontstaan en gegroeid. Facility management ontwikkelt zich van dienstverlening in huis naar het inkopen van facilitaire diensten buiten de eigen organisatie. Voor veel verschillende opdrachtgevers heeft zij facilitaire concepten opgesteld en de bijbehorende facilitaire diensten ingekocht. 

Werken bij Emeritor biedt een unieke combinatie

Inkopen is een fascinerend vak en zoveel meer dan het bedingen van een goede prijs. Het is iedere keer weer boeiend om de juiste match en optimale samenwerking te vinden tussen leverancier en opdrachtgever. Interessante uitdaging hierbij is niet op de stoel van de leverancier te gaan zitten maar de aandacht te richten op het te behalen resultaat voor de inkopende organisatie.
Ik kijk er naar uit om steeds weer een nieuwe inkoopuitdaging aan te gaan bij de verschillende opdrachtgevers van Emeritor, steeds weer op zoek te gaan naar verbeteringen van de inkoopfunctie, en daarbij samen te werken met de inkoopprofessionals bij Emeritor om elkaar te inspireren en van elkaar te leren; voor mij een unieke combinatie.

Jacqueline heeft veel zin om aan de slag te gaan bij Emeritor: “De diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten zal mij blijven uitdagen en mij kansen bieden mij verder te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk.”

×

Op deze pagina