Joe Thornton in dienst als Inkoopadviseur

Joe Thornton in dienst als  Inkoopadviseur

Joe-Thorton“Bij Emeritor heb ik de kans om mijn inkoopervaring te verrijken met de unieke kennis binnen Emeritor en ik kan doorgroeien naar een hoger niveau in mijn carriere.” 

Joe Thornton treedt per 1 april 2016 in dienst als Inkoopadviseur bij Emeritor. Joe is gespecialiseerd in Supply Chain Management. Hij gaat zich bij Emeritor richten op inkoopprojecten bij verschillende opdrachtgevers/klanten binnen de private sector.

Wat deed je voordat je bij Emeritor ging werken?

Joe werkte anderhalf jaar bij Yacht als Interim inkoper en heeft verschillende opdrachten succesvol uitgevoerd. Namelijk als inkoper (Vliegtuig interieurs) bij KLM gedurende 1 jaar en voor 6 maanden als inkoper (ICT) bij Telegraaf Media Groep. Daarvoor heeft Joe 5 jaar gewerkt als Inkoper bij KPN op verschillende afdelingen en functie niveaus. In totaal heeft hij inmiddels 7 jaar inkoop werkervaring.

Meer over wat je bij Emeritor gaat doen

Door zijn sterke analytisch vaardigheden en inkoopervaring is Joe goed in te zetten voor zowel Kennis & Capaciteit als voor de Inkoopanalyse en Inkoopverbeterprogramma's bij Emeritor. Joe: "In deze tijd van financiele onzekerheid binnen het inkoopvak moeten bedrijven en ook hun medewerkers steeds meer focussen op de waarde van hun inkoopafdeling en wat zij voor het bedrijf kunnen betekenen. Inkoop biedt steeds meer kansen. Dit eist meer kennis en professionaliteit van de inkoop afdeling binnen alle bedrijven."
Als Inkoopadviseur gaat Joe ook aan de slag met het leren van unieke inkoop methodieken. Daarnaast is hij altijd aan zijn Nederlands aan het verbeteren.

Joe heeft veel zin om aan de slag te gaan bij Emeritor: "Ik kijk uit naar de kansen om mijn CV nog verder op te bouwen met werkervaring waar ik passie voor heb. Ik ben trots om onderdeel van het Emeritor team te zijn. En ik vind het prettig om verbonden te zijn met zo'n bekend inkoopadviesbedrijf binnen Nederland. "

×

Op deze pagina