Joop Forster in dienst als Inkoopadviseur

Joop Forster in dienst als Inkoopadviseur

Per 1 maart 2017 treedt Joop Forster in dienst als inkoopadviseur bij Emeritor. Joop is gespecialiseerd in Europese aanbestedingen in de IT-sector en hij gaat zich bij Emeritor richten op aanbestedingstrajecten in de publieke sector.

Wat deed Joop voordat hij bij Emeritor ging werken?

De afgelopen 4 jaar heeft Joop in verschillende functies gewerkt op de Tenderdesk van Scholten Awater, een grote IT-reseller. Joop begon als trainee, werd vervolgens bidmanager en de laatste 2 jaar werkte hij als copywriter en teamleider van het tekstschrijversteam. In deze functies heeft hij, vanuit de kant van de Inschrijvende partij, met alle aspecten van Europese aanbestedingen in de IT-sector te maken gehad. 

“Emeritor geeft mij de kans mijn ervaring in bidmanagement te gebruiken in inkooptrajecten in de publieke sector”
Joop ForsterInkoopadviseur

Meer over wat je bij Emeritor gaat doen

Joop wil zich bij Emeritor zo snel mogelijk ontwikkelen tot een inkoop specialist door het volgen van NEVI opleidingen en ‘on the job’ te leren van ervaren inkopers. Hij wil zich gaan richten op Europese aanbestedingstrajecten bij diverse publieke organisaties: “Ik wil met mijn kennis en ervaring, die ik bij Scholten Awater heb opgedaan, bijdragen aan het efficiënt en doeltreffend organiseren van Europese aanbestedingen, zowel voor de Aanbestedende Dienst als de Inschrijvers.”

Joop heeft heel veel zin in deze nieuwe stap in zijn carrière bij Emeritor: “Ik wil graag nieuwe kennis en ervaringen opdoen.” Hij kijkt ernaar uit om zich in te zetten voor inkooporganisaties in de publieke sector en zo tevens bij te dragen aan het maatschappelijk belang.