Karin Brommer-Bloemendaal in dienst als Managing Director Kennis en Capaciteit

Karin Brommer-Bloemendaal in dienst als Managing Director Kennis en Capaciteit

Karin Brommer“Bij Emeritor kan ik als Managing Director mijn consultancy, detachering en recruitment ervaring met mijn ondernemingszin combineren.”

Karin Brommer-Bloemendaal treedt per 15 november 2015 in dienst als Managing Director Kennis en Capaciteit bij Emeritor. Karin heeft veel ervaring in de professionele dienstverlening als consultant en als business unit manager van een leidende detacheringsorganisatie. Bij Emeritor gaat Karin zich richten op het uitbouwen van de business unit Kennis en Capaciteit.

Wat deed Karin voordat ze bij Emeritor ging werken?

Karin heeft de afgelopen jaren in Spanje en Engeland gewoond alwaar zij in beide landen als zelfstandig ondernemer werkzaam is geweest in internationale werving en selectie van medische professionals. Daarvoor heeft zij vele jaren gewerkt als Manager bij Yacht en daarvoor als Consultant bij KPMG. Zowel bij Yacht als bij KPMG heeft ze zich naast haar primaire commerciele en leidinggevende activiteiten ook altijd gericht op interne Human Resources projecten.

Uitbouwen Kennis & Capaciteit

Emeritor is de afgelopen jaren sterk gegroeid en er zijn veel kansen in de markt om nog verder te groeien. Karin zal haar ervaring aanwenden om Emeritor verder uit te bouwen met de voor haar kenmerkende professionele en mensgerichte aanpak. Als Managing Director Kennis en Capaciteit zal ze zich richten op het bereiken van gecontroleerde groei van de business unit en het verder professionaliseren van de interne organisatie.

Vriendelijke, gedreven professionals

Karin heeft veel zin om bij Emeritor aan het werk te gaan. "Ik heb de eigenaren Cees en Caroline en ook de andere medewerkers leren kennen als vriendelijke, gedreven professionals die hart hebben voor Emeritor en het beste willen voor zijn klanten. Met mijn kennis en ervaring denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van dit mooie bedrijf."

×

Op deze pagina