Marius Dygudaj in dienst als Junior Inkoopadviseur

Marius Dygudaj in dienst als Junior Inkoopadviseur

“Dankzij Emeritor kan ik in heel korte tijd veel interessante projecten in de publieke sector realiseren waardoor ik mijn kennis kan uitbreiden.”  

Marius Dygudaj treedt per 1 juli 2016 in dienst als Junior Inkoopadviseur bij Emeritor. Marius is gespecialiseerd op ICT gebied. Hij gaat zich bij Emeritor richten op de publieke sector.

Wat deed Marius voordat hij bij Emeritor ging werken?

Marius werkte eerder bij 2Source4 als Inkoper en Projectmanager. Hij specialiseerde zich op het gebied van ICT inkoop. De ultieme prijs-kwaliteit verhouding was zijn streven. Naast inkooptaken coördineerde hij lang- en kortlopende implementatie projecten met een groep van meerdere projectmedewerkers. "Afgelopen maanden was ik druk bezig met het opzetten en verbeteren van het projectmanagement binnen het bedrijf. Ik heb voor nachtrust gezorgd voor zowel onze klanten als ook voor mijn collega's". Marius begeleidde ook het bedrijf bij aanbestedingstrajecten. Door zijn kennis en expertise was het mogelijk om een aantal interessante inschrijvingen in te dienen.

Creatief binnen het inkoopvak

Afgelopen jaren was Marius bezig met het omscholen naar inkoopadviseur. Dat in combinatie met zijn projectmanagementervaring hoopt hij goed te kunnen inzetten voor de klanten van Emeritor. "Ik ben niet bang voor creatief zijn. Tijdens het aanbestedingstraject werkt de wet juist in je voordeel mits je er bewust van bent hoe ver je mag gaan. Creatief zijn bij inkoop zorgt ervoor dat de inschrijvers ook creatief zijn met hun offertes."

Marius heeft ambitie zo snel mogelijk zelfstandig aanbestedingen bij verschillende opdrachtgevers uit te voeren. Daarnaast wil hij zich in BVP en circulair inkopen specialiseren: "Naast de optimale prijs-kwaliteitverhouding zoek ik naar de beste leveranciersprestatie waarbij het milieu hoog in het vaandel staat".

Marius kan niet wachten totdat hij bij de eerste opdrachtgever aan de slag mag: "Ik wil zo snel mogelijk de geleerde theorie naar de praktijk omzetten en voor de eerste keer aan de andere kant van de tafel gaan zitten, dus niet als inschrijver maar als aanbesteder."

×

Op deze pagina