Marjan Versendaal-Pijlman in dienst als Inkoopadviseur

Marjan Pijlman  in dienst als Inkoopadviseur

Marjan Pijlman“WYSIWYG: what you see is what you get, zo omschrijf ik mezelf altijd en dat gevoel heb ik ook gekregen bij de gesprekken die ik gevoerd heb. Eerst met mijn voeten in de klei gestaan en nu mijn ervaringen projectmatig inzetten. Geen wollige verhalen, boekwerken met adviezen, maar gewoon aanpakken, in gang zetten en doorgaan."

Marjan is gespecialiseerd in projectmatig inkopen van (investerings-) goederen en diensten. Daarnaast in contractmanagement. Zij gaat zich met name richten op inkooptrajecten, zowel medisch als facilitair en contractmanagement.

Wat deed Marjan voordat zij bij Emeritor ging werken?

Marjan werkte voorheen als strategisch inkoper en contractmanager bij D-Care en de Rivas Zorggroep. Ze concentreerde zich voornamelijk op het inkopen van medische (investerings-) goederen en diensten. Daarnaast hield zij zich bezig met het coördineren van projecten, zoals ver- en nieuwbouw van het Beatrix Ziekenhuis (24x7 in bedrijf), elektronisch patiënten dossier (EPD) en het kwaliteitssysteem JCI.
Ook het continue verbeteren van een nieuw logistiek concept C6, https://www.king.nl/rivas-en-het-c6-concept, behoorde tot haar taken.

Bij Yacht Management heeft ze bij een aantal afdelingen van bijv. DSM en DZH als veranderingsmanager processen begeleid om de betreffende afdeling op te bouwen en/of te (her) structureren.

Meer over wat Marjan bij Emeritor gaat doen

Haar inkoop-, project- en veranderingsmanagementervaring denkt Marjan goed te kunnen inzetten voor inkoopadvies projecten en implementatie trajecten bij Emeritor.

Marjan: “Bij inkoopverbeterprogramma’s en het implementeren van bijv. contractmanagement of een nieuw (logistiek) concept is het belangrijk om bij de verandering de gebruikers/ medewerkers te betrekken. Realistische / haalbare doelen, overzichtelijke stappen, juiste positionering van de medewerkers, DMU- ‘ management’ en een luisterend oor cq begrip voor ‘ de mens in verandering’ zijn daarbij cruciaal.”

Marjan kan niet wachten om te beginnen bij Emeritor: “Op mijn lijf geschreven om projectmatig mijn werk- en levenservaring in te zetten om de inkoopfunctie van onze klanten structureel te verbeteren en de medewerkers in deze veranderende situatie te begeleiden.”

×

Op deze pagina