Matisse Efftink in dienst als junior Inkoopadviseur

Matisse Efftink in dienst als junior Inkoopadviseur

“Bij Emeritor kan ik binnen korte tijd zeer veel ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kan ik na mijn studie eindelijk praktijkervaring opdoen!"

Matisse Efftink treedt per maart 2016 in dienst als junior adviseur bij Emeritor. Matisse is gespecialiseerd in Corporate Communication (studie). Hij gaat zich bij Emeritor richten op het verbeteren van inkoop- en aanbestedingsprocessen.

Wat deed Matisse voordat hij bij Emeritor ging werken?

Matisse studeerde hiervoor aan de Universiteit van Amsterdam. Na wat omzwervingen heeft hij uiteindelijk zijn bachelor communicatiewetenschap en zijn master corporate communication gehaald. Tijdens zijn studietijd heeft hij voornamelijk in de Amsterdamse horeca gewerkt, zo werkte hij onder andere in het Hilton aan de Apollolaan en de Skyounge naast het Centraal Station. Tijdens zijn laatste studiejaar was hij werkzaam als chauffeur bij leasemaatschappij Athlon. Tussendoor heeft hij ook nog stage gelopen op de marketingafdeling van commercieel vastgoedadviseur CBRE.

Wat Matisse bij Emeritor gaat doen

Matisse heeft tijdens zijn studie goed leren nadenken over hoe hij zijn boodschap het beste kan overbrengen om mensen te overtuigen. Dit denkt hij succesvol toe te kunnen passen bij Emeritor. Verder wil hij vooral graag heel veel leren, aangezien het voor hem zijn eerste ‘echte’ baan is.

Al met al begint Matisse met erg veel enthousiasme aan zijn nieuwe baan: “Het is enorm fijn nu eindelijk echt aan de slag te kunnen. Tijdens mijn studie heb ik natuurlijk bepaalde vaardigheden opgedaan en abstract leren denken, maar nu gaat het echte werk pas beginnen. Ik streef ernaar zoveel mogelijk te leren en snel van toegevoegde waarde voor Emeritor te zijn!

×

Op deze pagina