Mitchell Tjon Appian in dienst als Junior Inkoopadviseur

Mitchell Tjon Appian in dienst als Junior Inkoopadviseur

Mitchell Tjon Appian“Ik heb voor Emeritor gekozen, omdat ik verschillende aspecten uit mijn ervaring kan combineren met mijn verdere ontwikkeling binnen het inkoopvak”  

Mitchell Tjon Appian treedt per 1 juli 2016 in dienst als Junior Inkoopadviseur bij Emeritor. Mitchell is gespecialiseerd in een klantgerichte aanpak. Hij gaat zich bij Emeritor richten op het verder ontwikkelen van mijn inkoopkennis doormiddel van het samenwerken met collega’s aan verschillende projecten. Daarnaast denk ik mijn kennis op het gebied van adviesgesprekken goed te kunnen inzetten tijdens mijn werkzaamheden bij Emeritor.

Wat deed Mitchell Tjon Appian voordat hij bij Emeritor ging werken?

Mitchell werkte eerder bij Jacobs Douwe Egberts als accountmanager binnendienst op de afdeling large accounts. Binnen deze functie concentreerde hij zich voornamelijk op het realiseren van nieuwe klantrelaties alsmede het verkopen van de producten en diensten van Jacobs Douwe Egberts. ‘’Eigenlijk ben ik altijd al samen met een team bezig geweest om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Naast mijn studie heb ik bij KPN in de winkel gewerkt waarbij ik bezig was om klanten zo goed mogelijk te adviseren over de technische producten en diensten van KPN. Elke situatie was anders waardoor het belangrijk was om samen met de klant te kijken naar een passende oplossing.’’

Meer over wat Mitchell bij Emeritor gaat doen

Binnen de functie als junior inkoopadviseur denkt Mitchell veel te kunnen leren over het inkoopvak van zijn collega’s. ‘’Het doel is om bij veel verschillende soorten projecten aan te sluiten. Ik denk dat ik door de diversiteit van de opdrachten zeer belangrijke vaardigheden vanuit verschillende aspecten kan opdoen.’’ Zijn ervaring met het adviseren en begeleiden van klanten denkt Mitchell goed te kunnen inzetten voor de verschillende inkoopprojecten binnen Emeritor. ‘’Uiteindelijk moeten de verschillende partijen tevreden zijn over het resultaat, het is daarom belangrijk om op een heldere manier te communiceren waarbij er een duidelijke doelstelling is geformuleerd. ‘’

Mitchell is ontzettend enthousiast om aan de slag te gaan bij Emeritor. ‘’Ik ben blij dat ik bij Emeritor de ruimte en kansen krijg om mijzelf verder te ontwikkelen . Samen met mijn collega’s wil ik bijdragen aan het verbeteren van de inkoopfunctie van onze klanten. Uiteindelijk is het belangrijkst dat er samen teruggekeken kan worden op een geslaagd project.”

×

Op deze pagina