Klanten uiten hun tevredenheid

MT1000: Emeritor stijgt verder binnen top-10

Emeritor is een van de 10 beste adviesbureaus in Nederland op het gebied van supply chain en logistiek. Dat blijkt uit onderzoek van MT/Sprout onder 5.665 zakelijke beslissers. Die gaven hun mening over 2.042 zakelijke dienstverleners in 59 markten.

Gestegen naar plaats 7

Top 5 notering NPS Score

Vorig jaar nog stonden we op nummer 9 in de prestigieuze lijst. Inmiddels zijn we naar plaats 7 geklommen. In de lijst van de dienstverleners met de beste Net Promoter Scores (NPS) hebben we bovendien de vierde plaats bereikt.

Gebaseerd op echte ervaringen

MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Deze bedrijven worden beoordeeld op klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Ook vragen de onderzoekers om een Net Promoter Score (NPS). De ranking in de MT1000 is daardoor gebaseerd op echte ervaringen en niet op reputatie.

In de lijst van de supply chain- en logistiek-dienstverleners met de beste Net Promotor Scores (NPS) prijkt Emeritor trots op de vierde plaats. De NPS geeft inzicht in de klanttevredenheid en loyaliteit van opdrachtgevers. Het gaat om de vraag of een klant een bedrijf, product of dienst zou aanbevelen bij een vriend of collega.

We zijn erg trots op dit resultaat en zullen er alles aan doen onze klanten volgend jaar nóg tevredener te maken.

 

Wellicht ook interessant voor u;

Certificeringen en ‘gelijkwaardige kwaliteitsmaatregelen’

De Aanbestedingswet is ingewikkelde materie. Door een oerwoud van regels kan wel eens het doel uit zicht raken: het selecteren van de voor u meest passende leverancier. Met name harde eisen voor een keurmerk of certificering kunnen voor hoofdbrekens zorgen… of zelfs een rechtszaak. Hoe zit het precies met het vragen om certificaten en wanneer zijn ‘gelijkwaardige kwaliteitsmaatregelen’ toegestaan?

Lees verder »

Onze juniorentijd

Sinds het begin van de coronacrisis is e-health in een enorme stroomversnelling terechtgekomen. Zo is beeldzorg definitief doorgebroken. De toename van ICT-toepassingen in de zorg heeft invloed op de gehele organisatie. Wat betekent dat voor uw Inkoopfunctie?

Lees verder »