Over Emeritor

Sinds 1998

Al sinds 1998 is Emeritor dé onafhankelijke inkoopdienstverlener. Wij helpen organisaties sneller en efficiënter doelstellingen te behalen door ze te inspireren meer uit hun inkoopprocessen te halen. Ook voor uw inkoopvraagstuk hebben wij een oplossing. Zie meer met Inkoop is onze slogan en is ook waar we u graag mee helpen!

Ons credo ‘denken, durven, doen én doorgaan’ passen we toe bij het ondersteunen van onze klanten, om zo structurele verbeteringen in inkoopprocessen te realiseren, en bij het uitvoeren van inkoopprojecten en (Europese) Aanbestedingen.

Meedenken

Emeritor 'denkt' met de klant mee over de (her)positionering van de inkoopfunctie in de organisatie. Met de kennis van Emeritor en het voorgestelde plan van aanpak 'durft' de klant stappen te gaan zetten om tot verbeteringen te komen. Emeritor neemt haar verantwoordelijkheid en helpt de klant de gekozen visie en strategie te implementeren door samen te 'doen'. Na de implementatie laat Emeritor kennis, processen en procedures achter zodat de klant zelf kan 'doorgaan' op de ingeslagen weg.

De oprichters


 

Karin-Brommer

Uw contactpersoon

Karin Brommer


 

Caroline van den Bosch

Caroline van den Bosch

Oprichter/Founder

Cees Ubink

Cees Ubink

Oprichter/Founder


 

Cover White Paper

Meer inzicht in uw Inkoop volwassenheid?

Download het white paper

 

Wat kenmerkt Emeritor?

“Samen met een team van collega’s zorgen dat onze klanten niet alleen de juiste beslissingen nemen op inkoopgebied maar ook dat we ze samen vertalen naar duurzame verbeteringen en besparingen! Hoe mooi is dat?”
Ronald VroomSenior Inkoopadviseur

>500

succesvol uitgevoerde projecten

>150

tevreden opdrachtgevers

>40

Eigen adviseurs in dienst

>750

manjaar gecombineerde ervaring