Sinds 1998

Al sinds 1998 is Emeritor dé onafhankelijke inkoopdienstverlener. Wij helpen organisaties sneller en efficiënter doelstellingen te behalen door ze te inspireren meer uit hun inkoopprocessen te halen. Wij helpen organisaties meer te zien met Inkoop!

Ons credo ‘denken, durven, doen én doorgaan’ passen we toe bij het ondersteunen van onze klanten, om zo structurele verbeteringen in inkoopprocessen te realiseren, en bij het uitvoeren van inkoopprojecten en (Europese) Aanbestedingen.

Meedenken

Emeritor 'denkt' met de klant mee over de (her)positionering van de inkoopfunctie in de organisatie. Met de kennis van Emeritor en het voorgestelde plan van aanpak 'durft' de klant stappen te gaan zetten om tot verbeteringen te komen. Emeritor neemt haar verantwoordelijkheid en helpt de klant de gekozen visie en strategie te implementeren door samen te 'doen'. Na de implementatie laat Emeritor kennis, processen en procedures achter zodat de klant zelf kan 'doorgaan' op de ingeslagen weg.

De oprichters

Caroline van den Bosch

Caroline van den Bosch

Oprichter/Founder

Cees Ubink

Cees Ubink

Oprichter/Founder

Wat kenmerkt Emeritor?

“Samen met een team van collega’s zorgen dat onze klanten niet alleen de juiste beslissingen nemen op inkoopgebied maar ook dat we ze samen vertalen naar duurzame verbeteringen en besparingen! Hoe mooi is dat?”
Ronald VroomSenior Inkoopadviseur