Emeritor – Ons verhaal

Emeritor - Ons Verhaal

Met de bundeling van kennis, kunde en ervaring hebben Cees Ubink en Caroline van den Bosch op 1 juni 1998 Performance Inkooppartners opgericht. Gestart vanuit een 'hospitality' kantoor in Alphen aan den Rijn. Met als 'drive' de inkoopfunctie een nieuwe plek te geven binnen organisaties. Bij de oprichting in 1998 is de visie op inkoop vorm gegeven met het Emeritor Inkoophuis® en het Emeritor Inkoopvolwassenheidsmodel®.

Deze methodiek.......
is de ruggengraat van onze organisatie

Uit professionele overwegingen is in 2000 besloten om verder te gaan onder de naam ‘Emeritor’ en zijn we verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Nieuwkoop. Hier zitten wij nog altijd en inmiddels zijn we met een team van ruim 100 medewerkers.

Wij zijn trots op onze kernwaarden:

  • Wij zijn betrouwbare, gepassioneerde en initiatiefrijke professionals

    Wij identificeren ons met onze klanten en gaan tot het uiterste in inzet en betrokkenheid en wij krijgen samen met onze klanten organisaties in beweging.

  • Wij delen onze kennis en kunde

    Wij doen dat met collega's, klanten en de markt. Zo blijven we ontwikkelen, creëren we toegevoegde waarde en dragen bij aan een blijvend resultaat.

  • Wij boeken resultaten boven verwachtingen

    Wij zijn hands-on, doen meer dan we zeggen en scheppen eer in het behalen van resultaten, waarvan de klant niet weet dat ze mogelijk zijn.

Betekenis Emeritor

Emeritor is een afgeleide van ‘merites’: wat voordeel betekent. De letter ‘E’ is toegevoegd, deze staat voor elektronisch. De toevoeging is gemaakt om ook onze E-procurement activiteiten te ondersteunen. De klank van de naam ‘Emeritor’ roept een beeld op van een zekere professionele status, stevigheid en autoriteit.