Collega's aan het woord

Ines de Ridder, Senior Sales & Accountmanager

We presteren als één team

De feedback die Ines de Ridder het meeste van klanten krijgt, is dat ze blij zijn met de kennis, expertise en bewezen methodieken die Emeritor inbrengt én achterlaat in hun organisatie.

Karin Brommer, Managing Director Operations

De match is meer dan goed. Karin Brommer-Bloemendaal heeft in huis wat Emeritor zocht in de nieuwe Managing Director Kennis & Capaciteit: leidinggevende ervaring bij bekende consultancy- en detacheringbureaus en vlieguren als zelfstandig ondernemer. Emeritor op haar beurt bood Karin de uitdaging waar ze na negen jaar ondernemerschap in Engeland en Spanje aan toe was.

Edwin Bijlsma, Directeur Publiek

Ongelooflijk veelzijdig
Edwin is Directeur Publiek bij Emeritor en leidt inkoopverbeterprogramma’s, overwegend in de publieke sector. Vakinhoudelijk is hij onder meer gespecialiseerd in verandermanagement, financiële en kwalitatieve inkoopanalyse en complexe (Europese) aanbestedingen. Bij opdrachtgevers is hij vaak de linking pin tussen bestuur en organisatie. Verder besteedt hij veel aandacht aan het coachen en enthousiasmeren van (junior)collega’s binnen Emeritor.

Maarten Erasmus, Managing Consultant

Vak geleerd bij Philips
Ik heb het vak geleerd bij Philips. Midden jaren negentig van de vorige eeuw was Philips een van de eerste bedrijven in de wereld die strategische inkoop invoerde. In 2003 begon het bij mij te kriebelen. Mijn passie voor het inkoopvak was zo groot geworden dat ik heel graag in een omgeving wilde werken waar inkoop altijd centraal staat; een bedrijf dat inkoop als core business heeft. Dus maakte ik de overstap naar Emeritor.

Ron Huisman, Inkoopadviseur

Alle kanten van het inkoopvak
Bij Emeritor kun je echt alle kanten van inkoopvak op. Daarvan ben ik het levende bewijs. Ik ben bij Emeritor gestart bij klanten in de private sector. Ik was onderdeel van een team dat inkoopverbeterprogramma’s uitvoerde en werd veelal ingezet op het begeleiden en uitvoeren van inkooptrajecten.

Emeritor jubileum logo

Caroline van den Bosch &
Cees Ubink, Oprichters

Emeritor is in 1998 ontstaan vanuit het idee dat inkoop organisaties veel te bieden heeft. Destijds stond het vak nog in de kinderschoenen. Cees Ubink en Caroline van den Bosch bouwden een bedrijf met hands on, resultaatgerichte inkoopadviseurs. Inmiddels is Emeritor marktleider in Nederland en werken er meer dan 100 mensen die elke dag opnieuw starten vanuit de overtuiging dat inkoop alles kan bijdragen aan het succes van hun klanten. Wat is er gebeurd sinds de oprichting en wat staat er nog te gebeuren?

Lees verder ...