Mensen

Collega's aan het woord

Annuska Does

Annuska Does, Senior Inkoopadviseur

Na 20 jaar leer ik nog steeds iedere dag

Ze is trots op de ontwikkeling van Emeritor en leert naar haar eigen zeggen zelf nog iedere dag. Annuska Does – van der Holst werkt al twintig jaar als inkoopadviseur bij Emeritor en wat haar betreft is het einde nog lang niet in zicht. Annuska: ‘Ik hou van de diversiteit van mijn werk. Ik vind het leuk om telkens weer een nieuw project op te pakken bij verschillende klanten, om samen te werken met verschillende mensen en om op inkoopgebied iets achter te laten waar zij verder mee kunnen.’

Edwin Bijlsma, Directeur Publiek

Ongelooflijk veelzijdig
Edwin is Directeur Publiek bij Emeritor en leidt inkoopverbeterprogramma’s, overwegend in de publieke sector. Vakinhoudelijk is hij onder meer gespecialiseerd in verandermanagement, financiële en kwalitatieve inkoopanalyse en complexe (Europese) aanbestedingen. Bij opdrachtgevers is hij vaak de linking pin tussen bestuur en organisatie. Verder besteedt hij veel aandacht aan het coachen en enthousiasmeren van (junior)collega’s binnen Emeritor.

Emeritor jubileum logo

Caroline van den Bosch &
Cees Ubink, Oprichters

Emeritor is in 1998 ontstaan vanuit het idee dat inkoop organisaties veel te bieden heeft. Destijds stond het vak nog in de kinderschoenen. Cees Ubink en Caroline van den Bosch bouwden een bedrijf met hands on, resultaatgerichte inkoopadviseurs. Inmiddels is Emeritor marktleider in Nederland en werken er meer dan 100 mensen die elke dag opnieuw starten vanuit de overtuiging dat inkoop alles kan bijdragen aan het succes van hun klanten. Wat is er gebeurd sinds de oprichting en wat staat er nog te gebeuren?

Lees verder ...