Margreth van Deuren, Het gezicht van Emeritor

“Iedereen draagt op zijn eigen manier een steentje bij aan de ontwikkeling van Emeritor.”

 

Margreth van Deuren

Het gezicht van Emeritor

Margreth van Deuren

Doe maar gewoon!

Als er al een motto van toepassing is op Emeritor is dat wel: “Doe maar gewoon!”. Aan het woord is Margreth van Deuren, administratief medewerkster en telefoniste van Emeritor. Dat is één van de redenen waarom ik het hier zo naar me zin heb. Ik ben in februari 2004 in dienst gekomen. Daarvoor was ik onder andere werkzaam in de meubelbranche. Voor mij is Emeritor niet te vergelijken met andere bedrijven die ik ken. Dat komt niet alleen door de specialisatie op het vakgebied inkoop. Hier op het kantoor in Nieuwkoop werken ongeveer 12 mensen. De overige collega’s werken bij onze klanten in-house. Zij zijn daarom niet vaak aanwezig op ons kantoor in Nieuwkoop, waardoor het lijkt alsof ik bij een klein bedrijf werk. Toch heb ik veel contact met hen via de telefoon. Wanneer ze op zoek zijn naar informatie of willen overleggen met andere collega’s, komen ze vaak bij mij terecht.

Maandelijkse bijeenkomsten

Er wordt veel georganiseerd om de onderlinge band tussen de Emeritor-collega’s te versterken, juist omdat veel van hen op locatie werken. Maandelijks worden er een meetings georganiseerd, waarbij veel Emeritor-collega’s aanwezig zijn. Deze meetings hebben een wisselend karakter: educatief, sociaal of evaluatie (kwartaalterugblik).

Het is zinvol en leuk om collega’s maandelijks bij elkaar te zien. En ondanks dat het allemaal zeer zelfstandige professionals zijn, is er geen sprake van dat ze met hun borst vooruit lopen. Iedereen draagt op zijn eigen manier een steentje bij aan de ontwikkeling van Emeritor en niemand voelt zich daarbij meer dan een ander. Dat maakt dat hier een ongedwongen, open en gezellige werksfeer hangt, waarin ik me als een vis in het water voel!