Peter Reinink in dienst als Senior Inkoopadviseur

Peter Reinink in dienst als Senior Inkoopadviseur

Peter Reinink“Emeritor staat voor kennis en kwaliteit, doen en voor afwisseling van werkomgeving. Dat vind ik mooi!”  

Peter Reinink treedt per 1 november 2016 in dienst als Senior Inkoopadviseur bij Emeritor. Peter is gespecialiseerd in IT inkoop, contractmanagement en vendormanagement.

Wat deed Peter voordat hij bij Emeritor ging werken?

Peter heeft o.a. gewerkt voor Fokker, Lips, ING en NN in verschillende inkooprollen in zowel leidinggevend, uitvoerend als in projectmatig verband. Bij Fokker is hij o.a. verantwoordelijk geweest voor uitbesteed werk van één van de vestigingen. Bij ING en NN heeft hij zich bezig gehouden met IT contracting, corporate procurement, contractmanagement, vendormanagement, regie op contractsplitsing ING-NN en op het opzetten en implementeren van het inkoop gerelateerde deel van software asset management.

Meer over wat Peter bij Emeritor gaat doen

Emeritor werkt zowel in de private als in de publieke sector en voor zowel klein, middelgroot als grootbedrijf. Dat biedt dus volop kansen voor het opdoen van nieuwe ervaringen en het bijdragen aan resultaat.

In de afgelopen jaren ontmoette ik veel externe consultants op de werkvloer en waardeerde hun kennis van de organisaties  en bedrijfsculturen waarin ze gewerkt hadden. Daar heb ik veel van geleerd en tegelijkertijd keek ik wel eens met een schuin oog naar de afwisseling die zij meemaakten, zowel op de inhoud van het werk als het ontmoeten en werken met steeds nieuwe mensen. In de periode die nu aanbreekt mag ik het ook gaan doen. Ik heb er veel zin in!