Private thema’s

Private thema's

Met meer dan 20 jaar inkoopervaring in de private sector en ruim 1000 manjaar gecombineerde werkervaring, kennen we het klappen van de zweep in de sector. We weten welke issues er spelen en bieden daar passende oplossingen voor. Alles met als doel om u te helpen te optimaliseren, besparen, ondersteunen of verbeteren.

Hoe kan inkoop een structurele bijdrage leveren aan mijn corebusiness? Hoe kunnen we inkoop verder professionaliseren en optimaliseren?

Draagt uw inkoop kwalitatief en financieel voldoende bij aan het realiseren van uw missie en ambities? Is het niveau van uw inkoop toereikend om uw organisatiedoelstellingen te realiseren? Is uw inkoopfunctie optimaal georganiseerd en worden alle afgesloten contracten, processen en inkooptools organisatie breed goed gebruikt?

 

Wat uw strategische inkoopvraag ook is, Emeritor heeft de kennis en expertise in huis om deze samen met u te beantwoorden. We starten met een analyse van de huidige situatie en verwoorden onze bevindingen in heldere conclusies en een pragmatisch en haalbaar optimalisatieplan, inclusief acties, smart doelstellingen en een reële planning. Aansluitend gaan we samen met u aan de slag met de uitvoering van dat plan. Wij doen dit bij voorkeur in de vorm van een programma, gebaseerd op de erkende MSP methodiek waarbij we zowel inkoopbesparingen bereiken als de inkoop verder professionaliseren. We ondersteunen u hierbij met kennis, ervaring en de benodigde capaciteit. Dat doen we op een pragmatische, bewezen manier die uw organisatie duurzame resultaten en nieuwe, geborgde werkwijzen oplevert.


 

Karin-Brommer

Uw contactpersoon

Karin Brommer


 


 

Quotes van klanten...

Rutger Burger, BAM

"‘Emeritor is onderscheidend in het concretiseren en implementeren van een multidisciplinaire aanpak waaronder het werken in geïntegreerde inkoopteams."

Ted Appelman, NIBC

“Emeritor analyseert en adviseert niet alleen, maar werkt ook schouder aan schouder met de interne organisatie om de adviezen te implementeren. Met de besparingen die ze realiseren, verdienen ze zichzelf terug, terwijl ze tegelijkertijd ook structurele verbeteringen doorvoeren.”

Outsourcing Hub