Publieke thema’s

Publieke thema's

Met meer dan 20 jaar ervaring in de publieke sector en ruim 1000 manjaar gecombineerde werkervaring, kennen we het klappen van de zweep in de sector. We weten welke issues er spelen en bieden daar passende oplossingen voor. Alles met als doel om u te helpen te optimaliseren, besparen, ondersteunen of verbeteren.

We hebben een tekort aan inkoopcapaciteit. Waar vinden we de beste, tijdelijke professional?

U wilt uw inkoopteam tijdelijk uitbreiden met een inkoopprofessional met bewezen kennis en ervaring? Voor het invullen van een allround inkoopfunctie, voor interim-management, voor het begeleiden van specifieke aanbestedingstrajecten of voor het opzetten en uitvoeren van contractmanagement. De professional van uw keuze neemt niet alleen de juiste kennis en ervaring mee, maar past ook in uw organisatie, wordt snel productief en boekt concrete en blijvende resultaten.

 

Emeritor professionals leveren dat. En nog meer. Ze brengen daad- én denkkracht mee. Ze zijn creatief, denken in oplossingen en zijn getraind in het schetsen van de best passende scenario’s binnen de kaders van de aanbestedingswet en binnen uw organisatiedoelstellingen, werkwijzen en cultuur. Ze zijn pragmatisch, sociaal vaardig en functioneel eigenwijs, gedreven door hun ambitie om voor uw organisatie het beste resultaat te boeken. In alle opzichten.

 

Onze Emeritor professionals komen bovendien nooit alleen. Ze nemen virtueel collega’s mee, die net zoals zij bij ons in vaste dienst zijn. Ze vormen samen een rijk team inkoopspecialisten van alle denkbare niveaus, die verbonden zijn door liefde voor het vak en elkaar aanvullen in ervaring en in product-, proces- en marktkennis van de verschillende inkoopcategorieën. Ze ontmoeten elkaar tijdens de Emeritor trainingen en workshops, maar vinden elkaar ook virtueel in het digitale Emeritor-kennisplatform, waar onder andere best practices en praktijktips gedeeld worden. Zo bieden ze samen nog meer kennis en toegevoegde waarde aan uw organisatie.


 

Edwin BIjlsma

Uw contactpersoon

Edwin Bijlsma


 


 

Outsourcing Hub