Rob van den IJssel in dienst als Sr Inkoopadviseur

Rob van den IJssel in dienst als Senior Inkoopadviseur

Rob van den IJssel“Ik krijg bij Emeritor de kans om mijn IT ervaring te combineren met inkoop en me conform mijn wens te specialiseren in inkoop”  

Rob van den IJssel treedt per 1 juli 2016 in dienst als senior inkoopadviseur bij Emeritor. Rob is gespecialiseerd in ICT. Hij gaat zich bij Emeritor richten op Inkoopadvies ICT en andere relevante gebieden waar zijn inzet nodig is. 

Wat deed Rob voordat hij bij Emeritor ging werken?

Rob heeft in zijn eerdere dienstverbanden altijd de functie van IT manager gecombineerd met die van Inkoper ICT, waarbij hij bij bepaalde bedrijven ook niet ICT gerelateerde zaken in kocht. Hij heeft o.a. gewerkt bij Ordina, Imtech, Syngenta en bij Medux(Medipoint) waar hij naast het aansturen van teams, het inkopen van o.a. ICT ook projecten heeft geleid t.b.v. diverse verbetertrajecten.
Rob is actief geweest als IT manager, Inkoopmanager, Project Manager, Service Manager, Security Manager en Information Manager.

Meer over wat Rob bij Emeritor gaat doen

Rob gaat bij Emeritor voornamelijk aan de slag als Inkoopadviseur, waarbij hij zich met name ook de regels rond Europese aanbestedingen eigen wil maken. Verder is Rob iemand die vanuit zijn ervaring verbeterprogramma’s kan initiëren en uitvoeren, waarbij algemeen programma management ook een mogelijkheid is. We moeten nog exact bespreken, wat Rob gaat doen, maar met name om die reden heeft Rob voor Emeritor gekozen, omdat er zoveel mogelijkheden zijn, waardoor je voldoende afwisseling in je werkdag zult aantreffen. Dit is voor Rob een essentieel aspect voor een leuke job.

Rob heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Emeritor. Hij is al geruime tijd op zoek naar een inkoopfunctie, waarbij deze functie bij Emeritor voldoende afwisseling en ruimte biedt naar zijn mening. “Gezien de klantcontacten, ben je wel in dienst van één bedrijf, maar zit je gedurende je dienstverband steeds bij diverse klanten. Dat geeft voldoende afwisseling.” Daarbij is zijn ervaring als IT manager een handige bagage, waarbij je ziet, dat steeds meer bedrijven vacatures hebben voor een Inkoper ICT. “Een vak binnen een vak” naar zijn mening. Gezien de vele vacatures voor een inkoper ICT biedt dit Emeritor voldoende uitdaging om haar diensten bij die bedrijven aan te bieden, waar invulling van die vacature niet kan plaats vinden, wellicht door het ontbreken van de geschikte mensen. Een mogelijkheid waar Emeritor zijns inziens succesvol op kan inspelen. 

×

Op deze pagina