Roel Belgers in dienst bij Emeritor als Junior Inkoopadviseur

Roel Belgers in dienst bij Emeritor als Junior Inkoopadviseur

“Bij Emeritor kan ik mijn ontwikkeling een boost geven. Mijn aanbestedingsrechtelijke kennis kan ik gaan combineren met de expertise van Emeritor op inkoopgebied’’  

Roel Belgers treedt per 1 september 2016 in dienst als junior inkoopadviseur bij Emeritor. Roel is gespecialiseerd in het contractenrecht en het Europees aanbestedingsrecht. Daarnaast heeft hij enige bedrijfskundige kennis. Hij gaat zich bij Emeritor richten op de advisering van opdrachtgevers over inkoopprocessen en het aanbestedingsrecht.

Wat deed Roel voordat hij bij Emeritor ging werken?

Roel heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarvoor heeft hij een opleiding tot sportleraar gevolgd en een hbo-propedeuse bedrijfskunde MER behaald. Gedurende zijn opleiding heeft hij twee jaar lesgegeven bij de politie (stage) en gedurende zijn studie heeft hij twee jaar gratis juridisch advies gegeven namens de Rechtswinkel Arnhem. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij de Ikea, waarvoor hij onder andere verantwoordelijk is geweest voor de winkelvoorraad.

Meer over wat Roel bij Emeritor gaat doen

Bij Emeritor gaat Roel zijn kennis van het aanbestedingsrecht aanvullen met kennis over inkoop. Hij gaat zich ontplooien op inkoopgebied bij verschillende opdrachtgevers van Emeritor. Hij maakt gebruik van zijn juridische en bedrijfskundige achtergrond om de inkoopfunctie van opdrachtgevers te verbeteren. Zijn ervaring met het geven van advies zal Roel gebruiken voor de inkoopprojecten van Emeritor.

Roel heeft veel zin om aan de slag te gaan bij Emeritor: ‘’ Werken voor verschillende opdrachtgevers biedt mij de opportune kans om mij verder te ontwikkelen en kennis te nemen van het inkoopvak. Hij wil met zijn ambitie van toegevoegde waarde zijn en bijdragen aan het succes van Emeritor.’’ 

×

Op deze pagina