Private sector

Private Sector


Inkoop in de private sector vraagt om een gerichte aanpak en specifieke kennis en kunde. De private sector heeft immers een winstoogmerk wat grote invloed heeft op de inkoopfunctie. Daarnaast heeft de sector vaak ook te maken met wet- en regelgeving die de richting kunnen geven aan een inkooptraject.

Al meer dan 20 jaar mogen wij een diversiteit private organisaties tot onze klanten rekenen. Welk thema ook bij u speelt, wij putten uit onze ruime ervaring om het maximale uit uw Inkoopfunctie te halen.

Zakelijke dienstverlening √

Inkoopuitgaven in de dienstensector nemen toe. Er komen steeds meer leveranciers die activiteiten beter en goedkoper uitvoeren. Emeritor adviseert u bij het vaststellen van de behoeften, het selecteren van deze leveranciers en het optimaliseren van het inkoopproces.

Lees verder ...

Financiële dienstverlening √

Emeritor ondersteunt o.a. banken en verzekeraars door zich te richten op de inkoopuitgaven voor de bedrijfsvoering, zoals ICT, Human Resources en contractadministratie. Wij zorgen onder meer dat u de juiste keuzes maakt bij uw contractadministratie en het inkopen van ICT.

Lees verder ...

Industrie √

In de industrie is de inkoop en logistiek beter ontwikkeld dan in andere sectoren. Emeritor ziet toch ontwikkelingen die productie-/maakbedrijven voor nieuwe uitdagingen stellen. Inkoop wordt abstracter en vraagt om meer management. Emeritor besteedt daarom aandacht aan multidisciplinaire samenwerking met leveranciers en inkoop van kennisintensieve producten.

Lees verder ...

Quotes van klanten...

Rutger Burger, BAM

"‘Emeritor is onderscheidend in het concretiseren en implementeren van een multidisciplinaire aanpak waaronder het werken in geïntegreerde inkoopteams."

Ted Appelman, NIBC

“Emeritor analyseert en adviseert niet alleen, maar werkt ook schouder aan schouder met de interne organisatie om de adviezen te implementeren. Met de besparingen die ze realiseren, verdienen ze zichzelf terug, terwijl ze tegelijkertijd ook structurele verbeteringen doorvoeren.”


 

Karin-Brommer

Uw contactpersoon

Karin Brommer


 


 

Outsourcing Hub