Financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening

Emeritor ondersteunt banken, verzekeraars en pensioenfondsen door zich te richten op de inkoopuitgaven voor de bedrijfsvoering, zoals ICT, Human Resources en contractadministratie. Wij zorgen dat uw ingehuurde personeel op de juiste plaats wordt ingezet en dat u de juiste keuzes maakt bij uw contractadministratie en het inkopen van ICT.

ICT inkopen

Emeritors ICT-inkoopspecialisten maken de ICT mogelijkheden transparant en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Een financiële instelling geeft veel uit aan ICT. Past u de oude systemen aan? Of investeert u in nieuwe systemen? Hoe voorkom je een lock-in of nog vaker: hoe komen we ervan af?

De financiële sector heeft te maken met hoge eisen aan betrouwbaarheid en veiligheid van de systemen, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. Deze hoge eisen stellen de ICT-afdeling voor dilemma’s, waar Emeritor bij kan adviseren.

Extern personeel inhuren

Emeritor kan voorkomen dat extern personeel leidt tot een versnipperde besluitvorming. Emeritor kiest ervoor om het proces zo in te richten dat elke afdeling de beste professionals kan kiezen, terwijl de kosten en inleenrisico’s gecontroleerd blijven.

Digitaliseren contractadministratie

Emeritor digitaliseert uw ‘van-bestellen-tot-betalen’-proces. Met een toegankelijke contractadministratie en de invoering van contractmanagement krijgt u inzicht in uw uitgaven en grip op de afspraken met leveranciers. Emeritor geeft advies bij de selectie van systemen en inrichting van de digitale omgeving.

Digitalisering leidt ook tot nieuwe werkwijzen en processen. Daarom kijkt Emeritor verder dan de software en begeleiden we uw werknemers tijdens de verandering in uw organisatie.


 

Karin-Brommer

Uw contactpersoon

Karin Brommer


 


 

Quotes van klanten...

Rutger Burger, BAM

"‘Emeritor is onderscheidend in het concretiseren en implementeren van een multidisciplinaire aanpak waaronder het werken in geïntegreerde inkoopteams."

Ted Appelman, NIBC

“Emeritor analyseert en adviseert niet alleen, maar werkt ook schouder aan schouder met de interne organisatie om de adviezen te implementeren. Met de besparingen die ze realiseren, verdienen ze zichzelf terug, terwijl ze tegelijkertijd ook structurele verbeteringen doorvoeren.”

Laatste berichten...