Rijksoverheid

Emeritor is partner van de Rijksoverheid voor Inkoopadviesdiensten op basis van de Rijksbrede aanbesteding Inkoopadviesdiensten. U kunt bij Emeritor terecht voor Inkoopadviesdiensten op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Aanvragen kunt u sturen naar sales@emeritor.com.

Wij zijn enorm blij en trots dat de Rijksoverheid Emeritor als haar partner heeft gekozen. Wij geven invulling aan dit partnerschap, zoals de Rijksoverheid van ons gewend is , met al onze kennis en kunde en met veel toewijding en plezier.

Rijksoverheid

Emeritor is partner van de Rijksoverheid voor Inkoopadviesdiensten op basis van de Rijksbrede aanbesteding Inkoopadviesdiensten.

Lees verder ...

Decentrale Overheid

Decentrale overheidsorganisaties hebben te maken met teruglopende budgetten en meer taakstellingen. Ondertussen vragen burgers en bedrijven om een betere dienstverlening.

Lees verder ...

Onderwijs

Onder druk van de bezuinigingen en ombuigingen in het onderwijs zien schoolbestuurders inkoop steeds vaker als een middel om te besparen.

Lees verder ...

Quotes van klanten...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ebbing Osinga, SVB

"Er is wederzijds vertrouwen en Emeritor heeft bewezen de kennis, ervaring en capaciteit in huis te hebben waarmee wij geholpen zijn."

Patrick Spigt, Gemeente Haarlem

“De wisselwerking tussen de kennis en ervaring van Emeritor en onze kennis over onze organisatie en de gemeentelijke financiële huishouding heeft absoluut zijn vruchten afgeworpen.”