Zorg sector

Emeritor helpt zorginstellingen met het verbeteren van hun inkoopfunctie via Inkoopprogramma’s en biedt ondersteuning bij outsourcing. Tijdens een Inkoopverbeterprogramma brengen we de inkoopfunctie op een hoger niveau. We helpen uw organisatie bij het formuleren van het inkoopbeleid, gericht op een structurele verbetering van uw inkoop.

Inkoop in de zorg verbeteren

Emeritor heeft veel klanten in de zorg met elk hun eigen ambities als het om hun inkoopproces gaat. Ondanks de verschillen is er ook een overeenkomst: alles in de zorg verandert. En er is behoefte aan ‘meer handen voor de zorg’ en minder ontslagen. Onze grootste projecten in de zorg zijn de inkoopverbeterprogramma’s, waarmee we de inkoopfunctie op hoger niveau brengen en tot maximaal inkoopresultaat komen. Bijvoorbeeld na een fusie of reorganisatie, maar ook als de inkoop gewoon beter kan. Met multidisciplinaire teams maken we nieuwe afspraken met leveranciers en verbeteren we de werkprocessen. Een inkoopprogramma is een korte, maar intensieve periode, gericht op blijvende verbetering van kosten en kwaliteit.

Welke doelstellingen heeft u? Kosten besparen? Proces optimaliseren? Meer doen met minder middelen? Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw doelstellingen.
Op basis van een analyse wordt voor u een plan opgesteld om u te helpen doelstellingen (sneller) te halen.

Edwin BIjlsma

Uw contactpersoon

Edwin Bijlsma

Quotes van klanten...

caret-down caret-up caret-left caret-right
Wilma Boelens, GGZ inGeest

"‘Op basis van een quick scan, financiële en kwalitatieve analyses en interviews met medewerkers uit alle geledingen van de organisatie, heeft Emeritor heldere inzichten en een concreet plan van aanpak opgeleverd met actiepunten ter verbetering."