Zorg

Zorg sector

Emeritor helpt zorginstellingen met het aanbrengen van structuur in de organisatie, zowel voor aanschaf/investering als contractmanagement. Daartoe voeren we concrete projecten samen met de medewerkers in de organisatie, waardoor een gestructureerde manier van werken wordt overgedragen.

Indirect de zorg verbeteren

Emeritor heeft veel klanten in de zorg met elk hun eigen ambities als het om hun processen gaat. Ondanks de verschillen is er ook een overeenkomst: alles in de zorg verandert. En er is behoefte aan ‘meer handen voor de zorg’ en minder ontslagen. Voor veel inkooppakketten hebben we de kennis in huis, bijvoorbeeld voor ICT, gebouwbeheer en maaltijdvoorziening. Daarnaast begeleiden we kapitaalsinvesteringen, verbeteren we de bestel- en betaalstromen, nemen we juridische onderwerpen onder de loep en last but not least kunnen we u helpen bij het maatschappelijk verantwoord inkopen.

Welke doelstellingen heeft u? Kosten besparen? Proces optimaliseren? Meer doen met minder middelen? Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw doelstellingen.
Op basis van een analyse wordt voor u een plan opgesteld om u te helpen doelstellingen (sneller) te halen.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Edwin BIjlsma

Uw contactpersoon

Edwin Bijlsma

Quotes van klanten...

Wilma Boelens, GGZ inGeest

"‘Op basis van een quick scan, financiële en kwalitatieve analyses en interviews met medewerkers uit alle geledingen van de organisatie, heeft Emeritor heldere inzichten en een concreet plan van aanpak opgeleverd met actiepunten ter verbetering."