Klanten in de Private sector

Al meer dan 20 jaar begeleiden, ondersteunen en helpen wij klanten in de private sector om hun inkoopfunctie te optimaliseren en/of besparingen te realiseren. Onderstaande een greep uit de klantervaringen.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Royal BAM Group

Rutger Burger, Director Procurement bij Royal BAM Group, startte in 2013 met het herpositioneren van de inkoopfunctie binnen de Nederlandse tak van het bouwbedrijf. Hij vroeg Emeritor om met hem mee te denken over de best passende organisatiestructuur en een effectieve implementatiestrategie. Rutger: ‘Emeritor is onderscheidend in het concretiseren en implementeren van een multidisciplinaire aanpak waaronder het werken in geïntegreerde inkoopteams. 

[Lees verder ...]

NIBC

Hoe professionaliseren en centraliseren we inkoop zonder de aansluiting met de business te verliezen? Met die vraag klopte de financiële dienstverlener NIBC twee jaar geleden aan bij Emeritor. Het advies en de specifieke aanpak van Emeritor leverden NIBC veel op. Ted Appelman: ‘We hebben inmiddels een helder inkoopbeleid en een centrale inkoopafdeling die coördineert en faciliteert.' 

[Lees verder ...]