Klanten in de Publieke sector

Inkoop in de publieke sector vraagt om een specifieke aanpak en specifieke kennis en kunde. De publieke sector draagt immers een maatschappelijke verantwoordelijkheid die invloed heeft op het inkoopbeleid. De sector speelt als opdrachtgever door haar aard en omvang een bijzondere rol en heeft niet zelden een belangrijke invloed in de betrokken inkoopmarkten. Emeritor begrijpt deze bijzondere positie als geen ander.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Gemeente Haarlem

In een duo interview vertellen Ray van Loon, Manager Middelen en Services, en Patrick Spigt, hoofd Juridische Zaken Gemeente Haarlem, over de samenwerking met Emeritor. In 2010 startte Edwin Bijlsma, Managing Consultant Emeritor, met het centraliseren en professionaliseren van de inkoop bij Gemeente Haarlem. 

[Lees verder ...]

SVB
Op het moment dat Ebbing Osinga, hoofd Inkoop en Contractmanagement van de SVB, in 2015 startte met de invoering het Leverancier Segmentatie Model viel een van zijn contractmanagers langdurig uit. Emeritor bracht uitkomst met de detachering van een ervaren inkoopadviseur.  [Lees verder ...]