Vicky Wagemakers benoemd als Managing Consultant

Vicky Wagemakers-Jansen benoemd als Managing Consultant Emeritor

Vicky Wagemakers Managing Consultant“Het credo van Emeritor, 'denken, durven, doen én doorgaan, past heel goed bij mij."

Vicky Wagemakers-Jansen is onlangs benoemd tot Managing Consultant bij Emeritor. Na haar studie facility management heeft ze direct voor het inkoopvak gekozen. Dankzij haar jarenlange ervaring heeft ze all round kennis en kunde van inkoop verworven wat ze dagelijks inzet bij haar opdrachtgevers. In haar nieuwe functie is Vicky mede verantwoordelijk voor de aansturing en groei van Emeritor en maakt zij onderdeel uit van het Management Team.

Een succesvolle opdracht geeft veel voldoening

Al sinds 2000 werkt Vicky bij Emeritor. Vanuit haar functie als Junior Inkoopadviseur is zij doorgegroeid naar Senior Inkoopadviseur en nu dus Managing Consultant. Emeritor is echt een bedrijf naar haar hart. In haar carrière bij Emeritor heeft Vicky naast haar werkzaamheden een universitaire opleiding afgerond en diverse opleidingen op inkoopgebied gevolgd. Daardoor is ze zowel vanuit de praktijk als de theorie enorm gegroeid. ‘Als adviseur vind ik het belangrijk om zo pragmatisch mogelijk toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers te bieden.’

Het ultieme doel van Vicky is een tevreden opdrachtgever. Samen met de opdrachtgever haalt ze het beste uit inkoop naar boven. Iedere succesvolle klus geeft haar dan ook een enorme voldoening.

Young Talent Program

In de rol als Managing Consultant is Vicky mede verantwoordelijk voor het Young Talent Program, om jong talent te begeleiden en een goede basis te geven voor het inkoop- en consultancyvak. Hierbij draagt Vicky bij aan het opzetten en onderhouden van een succesvol team van inkoopspecialisten en -adviseurs.

Daarnaast denkt Vicky mee en adviseert in strategische vraagstukken en het beleid binnen de organisatie. Tevens is ze betrokken bij het door ontwikkelen van onze diensten.

Voor Vicky betekent de nieuwe functie een nieuw hoofdstuk bij Emeritor. “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe stap en zie er naar uit om onze jonge talenten te begeleiden en coachen.”

×

Op deze pagina