Vincent Brandt in dienst als Sr Inkoopadviseur

Vincent Brandt in dienst als Senior Inkoopadviseur

Vincent Brandt“Ik heb voor Emeritor gekozen, omdat ze gespecialiseerd zijn in het interessante vak Inkoop, van operationeel tot zeer strategisch. De hands-on manier van werken, de down-to-earth mentaliteit, de kennis van het inkoopvak en de prettige uitstraling trekken mij tot Emeritor aan.”  

Vincent Brandt treedt per 1 augustus 2016 in dienst als senior inkoopadviseur bij Emeritor. Vincent is gespecialiseerd in Europese en nationale aanbestedingen en Contractmanagement. Hij gaat zich bij Emeritor vooral richten op Contractmanagement, aangezien daar nog een groot veld open ligt waar diverse dingen structureel verbeterd kunnen worden. En waar veel rendement uitgehaald kan worden voor zowel de publieke als de private sector.

Wat deed Vincent voordat hij bij Emeritor ging werken?

Vincent werkte hiervoor bij het IUC-Vreemdelingenketen als Senior Contractmanager. Hij hield zich daar hoofdzakelijk bezig met het managen van diverse strategische contracten, waaronder medische, arbo-gerelateerde en opleiding inkooppakketten. Daarvoor was hij Senior Adviseur Inkoop bij Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud en hield hij zich bezig met het begeleiden en zelfstandig uitvoeren van diverse inkoop- en aanbestedingstrajecten.

Meer over wat Vincent bij Emeritor gaat doen

Mijn inkoop-en contractmanagementervaring en algemene kennis van de publieke sector kan een meerwaarde zijn voor Emeritor en ik hoop daarmee een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de dienstverlening vanuit Emeritor naar de klant toe.

"Ik heb veel zin om aan de slag te gaan bij Emeritor en mezelf aan Emeritor te verbinden. Het verbeteren van de inkoop- en contractmanagementfunctie van onze klanten ga ik met veel enthousiasme oppakken."

×

Op deze pagina