“Bij Emeritor is er een brede achterban met heel veel inkoopervaring. Hierdoor heb je nooit het gevoel dat je er alleen voor staat.”
Ron HuismanInkoopadviseur

Werken bij Emeritor

Houd je van afwisseling? Wil jij organisaties helpen resultaten sneller en efficiënter te halen? Kun je invulling geven aan wat inkoop kan betekenen voor organisaties? Ben je er klaar voor om zowel professioneel als persoonlijk een sprong te maken?

Kom dan werken bij Emeritor. Emeritor is met ongeveer 100 werknemers de grootste inkoopdienstverlener van Nederland en biedt jou interessante, tijdelijke projecten en interim-opdrachten bij één of meerdere klanten in de private- en publieke sector. Vanuit ons credo: ‘Denken, durven, doen én doorgaan’, richten wij ons op het begeleiden van (Europese) aanbestedingen, het inkoopresultaat en het verbeteren van de inkoopfunctie.

Emeritor vindt het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Je krijgt de ruimte om je te specialiseren in een collegiale en open bedrijfscultuur. Om dit te realiseren biedt Emeritor jou opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden aan die een uitstekende basis vormen om je persoonlijke en professionele doelen te verwezenlijken.

Samen met je collega’s zet je jullie kennis en kunde in om een grote bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten. Door middel van kennisdomeinen, coaching, training on the job en de Emeritor Academy wordt alle kennis en ervaring binnen Emeritor ruim gedeeld en dit biedt jou de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen.

Klik hier voor onze vacatures.

Professionals

20151029-Werkenbij-mensenwerken

Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van inkoop en wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Emeritor zal je uitdagen om een sprong te maken.

Lees meer ..

Vacatures

Medior Inkoper

Senior Europees Aanbesteder Diensten

Inkoop Manager ICT, Facilitair, MarCom, HRM

Procurement Consultant ICT

(Senior) Inkoopadviseur Sociaal Domein

HR Adviseur

Europees Aanbestedingsadviseur werken

Young Professionals
young-professionals

Sta je aan het begin van je carrière, ben je leergierig, gedreven en heb je de ambitie om inkoop jouw vak te maken? Ontdek dan de kansen die Emeritor jou te bieden heeft!

Lees meer ..

Vacatures 

Junior Inkoper

Junior Europees Aanbesteder

Studenten

studenten

Voor gedreven, enthousiaste studenten hebben we interessante stageplaatsen. Maak kennis met inkoop in een collegiale en open bedrijfscultuur.

Lees meer ..

Vacatures

Open sollicitatie