“WYSIWYG: what you see is what you get, zo omschrijf ik mezelf altijd en dat gevoel heb ik ook gekregen bij de gesprekken die ik gevoerd heb. Eerst met mijn voeten in de klei gestaan en nu mijn ervaringen projectmatig inzetten. Geen wollige verhalen, boekwerken met adviezen, maar gewoon aanpakken, in gang zetten en doorgaan."
Marjan PijlmanInkoopadviseur

Professionals

Heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van inkoop en wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Emeritor zal je uitdagen om zowel professioneel als persoonlijk een sprong te maken. Wij bieden een sterk inhoudelijke werkomgeving, waar inkoop centraal staat, met een grote diversiteit aan uitdagende klantopdrachten. Geniet van de rijkdom aan beschikbare expertise met aandacht voor de ontwikkeling van jouw talent en kwaliteiten.

Uitdagende projecten

Wij werken aan uitdagende, inhoudelijk interessante aanbestedingen, projecten en interim-opdrachten bij één of meerdere klanten zowel in de private en publieke sector, zowel op inkoopresultaat als structurering van de inkoopfunctie gericht.

Samen met je collega’s zet je al je kennis en kunde in om een grote bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten.

Blijf groeien

Als Inkoopadviseur ontwikkel je jezelf tot Senior Inkoopadviseur. Als je de ambitie hebt om naar een managementfunctie door te groeien, krijg je alle mogelijkheden om te werken aan je leidinggevende kwaliteiten.