Studenten

Voor gedreven, enthousiaste Bachelor en Universitaire studenten hebben we interessante stageplaatsen. Wij laten je kennis maken met inkoop in een collegiale- en open bedrijfscultuur.

Leren van inkoopprofessionals

Bij ons werken inkoopprofessionals, die jou veel kunnen leren van het inkoopvak met ieder zijn eigen specialisatie in verschillende kennisdomeinen. De diversiteit aan klanten en opdrachten biedt vele mogelijkheden binnen onze organisatie voor studenten.

Gedurende je stage bieden wij goede ondersteuning vanuit de organisatie. Je wordt begeleid door een ervaren collega met veel kennis en kunde op zijn of haar vakgebied. De duur en opdracht van de stage zal in overleg met je begeleider worden geformuleerd met flexibiliteit om aansluiting te vinden met de eisen, die worden gesteld door jouw onderwijsinstelling.

Solliciteren

Volg je een Bachelor of Master en heb je interesse in een meewerkstage of een afstudeeropdracht? Stuur een open sollicitatie met een beschrijving van je onderwerp of interessegebied. Wil je meer informatie over een meewerkstage of afstudeeropdracht? Jeanine Ubink staat je graag te woord, (0172) 52 52 52.