“Emeritor en ik passen goed bij elkaar, want we willen allebei betrouwbaar, kwalitatief hoogstaand en baanbrekend inkoopadvies uitbrengen.”
Stefan WildekampInkoopadviseur

Young Talents

Sta je aan het begin van je carrière, ben je leergierig, gedreven en heb je de ambitie om inkoop jouw vak te maken? Ontdek dan de kansen die Emeritor jou te bieden heeft!

Wij geven je de ruimte om je te specialiseren op jouw interessegebied en opgeleid te worden binnen het inkoopvak in een collegiale sfeer- en open bedrijfscultuur.
Je werkt aan interessante uiteenlopende projecten samen met enthousiaste en gemotiveerde collega’s, die veel kennis en kunde hebben van inkoop en verandermanagement.

Young Talent Program

Als jong talent bij Emeritor kun je jezelf ontwikkelen binnen het Young Talent Program (YTP). Je werkt samen met het YTP-team intensief aan je ontwikkeling om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Een ervaren inkoopprofessional coacht je en met de juiste ondersteuning en ontwikkeling binnen Emeritor groei je door totdat je zelfstandig inkoopprojecten kunt uitvoeren.

Vanaf dag 1 ben je zinvol aan het werk en doe je brede ervaring op in diverse opdrachten bij klanten. Je wordt betrokken bij interessante en uitdagende werkzaamheden, waarbij je werkt aan een duidelijk groeipad.

Ontwikkeling ‘on the job’

Wij bieden je de mogelijkheid om in een korte tijd veel ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers in zowel de private en publieke sector als binnen verschillende kennisdomeinen. Je werkt onder begeleiding van een senior of met supervisie van de Managing Consultant aan interessante uiteenlopende projecten.
Voor de publieke sector biedt het Europees Aanbestedingscentrum jou de kans om een ontwikkeling door te maken om rechtmatig en doelmatig in te leren kopen.
De inkoopverbeterprogramma’s, specifieke inkoopprojecten en –opdrachten zorgen ervoor dat je jezelf ontwikkelt binnen de private sector.

Opleiding & Training

Naast ontwikkeling ‘on the job’ biedt “De Emeritor Academie” jou de mogelijkheid om meetings en trainingen te volgen om zowel inhoudelijk als op het gebied van soft skills jezelf te blijven ontwikkelen. Het inkoopproces in 8 stappen voor publiek en privaat is hierin elementair.
Tevens krijg je de mogelijkheid om externe opleidingen te volgen, zoals bijvoorbeeld NEVI.

Intervisie

Tijdens intervisie sessies wissel je met het YTP-team werkervaringen uit. Dit wordt op informele wijze ingevuld of door het gebruiken van een intervisie model. Doel is om van elkaar te leren en specifieke onderwerpen onder de aandacht te brengen die voor de Young Talents van belang zijn.

Vicky Wagemakers is in 2000 zelf als junior inkoopadviseur gestart bij Emeritor en leidt nu als Managing Consultant het YTP. Vicky weet als geen ander hoe je jezelf kunt ontwikkelen binnen het inkoopvakgebied.